Andy Vergauwen

Kantoor te Turnhout

Tel: 0032 14 45 10 11
GSM: +32 (0) 474 51 45 17
andy.vergauwen@hillewaere.be

Mijn naam is Andy, 38 jaar en afkomstig uit Antwerpen, met Hoogstraten als thuisbasis.

Van opleiding ben ik ingenieur petrochemie en altijd actief geweest in het marketing & sales gebeuren in de petrochemische industrie, waarvan enkele jaren in de States, Canada en Rusland.

De laatste jaren als commercieel directeur, maar toen al enkele jaren mee actief in de vastgoed wereld met renovatie & nieuwbouw projecten. De microbe van het vastgoed was toen al aanwezig en wanneer er een dynamische - nieuwbouw - opportuniteit bij Hillewaere Groep om de hoek schuilde, duurde het niet lang om definitief te kiezen voor het vastgoed.

Als Directeur Nieuwbouw ben ik verantwoordelijk voor het residentieel nieuwbouw gebeuren en het uitbouwen ervan binnen de groep. Onze afdeling is het centrale aanspreekpunt voor de ontwikkelaars en bouwheren waar wij mee samen werken. Net zoals enkele andere van onze afdelingen trachten wij vakkennis en specialisatie te bundelen. Met ons nieuwbouw team willen wij niet gewoon “de makelaar” zijn maar een professionele nieuwbouw partner zijn voor alle partijen waar wij mee samenwerken. Van grondpositie tot verkoop van het laatste appartement, grond of woning. Daar staan wij voor.

Gedetailleerde marktstudies, marktconforme en onderbouwde prijszettingen, projectontwerpen optimaliseren, haalbaarheidsstudies, commerciële aanpak optimaliseren, …  enkele zaken die tot ons service pakket horen met als doel ontzorging van de bouwheer.

Naast het zakelijke leven ben ik regelmatig terug te vinden in de sportschool. Reizen en lekker eten beschouw ik zeker als ideale ontspanning. Complete rust zoek ik op in de natuur, waar ik de batterijen kan opladen om er zo elke dag opnieuw tegen aan te gaan.

Contacteer Andy Vergauwen