Andy Vergauwen

Over mezelf

Ik ben Andy Vergauwen, Directeur Nieuwbouw bij Hillewaere. Oorspronkelijk kom ik uit de petrochemische sector, waar ik destijds ook al bezig was met vastgoed en renovatie. Toen ik vernam dat Hillewaere een aantal jaar geleden de bedrijfstak Nieuwbouw uit de grond stampte, was ik er dan ook graag bij.

Af en toe kan ik mijzelf wel eens vergelijken met een landbouwmachine. Het kan lang duren tussen de voorstudie of uitwerking en de uiteindelijke commercialisatie van een nieuwbouwproject. De inkoop en voorbereiding van zo’n project is zoals het planten van een zaadje: het duurt een hele tijd voor het groeit en je het kan gaan oogsten. De voldoening achteraf is dan uiteraard ook groot wanneer onze meerwaarde duidelijk en bevestigd wordt.

Ik werk samen met professionele aannemers en ontwikkelaars. We begeleiden de nieuwbouwprojecten van A tot Z en nemen de verkoop en de marketing ervan in handen. Onze mensen in team Nieuwbouw adviseren en begeleiden de potentiële kopers op de best mogelijke manier: de inplanting van een project, de keuzes waar ze voorstaan, financieel advies, de budgetten die in het lastenboek vastgelegd zijn enzoverder. Totale ontzorging is ons doel.

De ontwikkelingswereld is een rationele sector. Mijn ervaring en expertise kan ik daarin dagelijks aanwenden om onze partners te ontzorgen op elk vlak van het ontwikkelings- en verkoopproces.

Ik werk bij Hillewaere omdat ik hier de Nieuwbouwafdeling verder kan laten groeien en uitbouwen. Mijn specialisatie en mijn passie. Een project van nul en juist opstarten tot het er helemaal staat en uitverkocht is, dat is waarom ik er elke dag opnieuw voor ga.

39 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Andy

Vastgoedshop Nieuwbouw

andy.vergauwen@hillewaere.be
Erkend vastgoedmakelaar - BIV 511619
Directeur Nieuwbouw


Tel: +32 (0)14 45 10 11
GSM: +32 (0)474 51 45 17
Parklaan 46
2300 Turnhout

Team Nieuwbouw

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Verkochte eigendommen

Batalo 4 te Turnhout

Batalo 4 te Turnhout

Meer info

Residentie Limfalaan te Baarle-Hertog

Residentie Limfalaan te Baarle-Hertog

Meer info

Bouwgronden The Green te Wommelgem

Bouwgronden The Green te Wommelgem

Meer info