Andy Vergauwen

Kantoor te Turnhout

Tel: 0032 14 45 10 11
GSM: 0032 474 51 45 17
andy.vergauwen@hillewaere.be

Hallo, mijn naam is Andy, 35 jaar en afkomstig uit Antwerpen met Brasschaat als thuisbasis.

Na een opleiding ingenieur petrochemie te hebben genoten op de Paardenmarkt te Antwerpen, ben ik altijd actief geweest in het marketing & sales gebeuren in de petrochemische industrie.

De laatste jaren als commercieel directeur maar toen al enkele jaren mee actief in de vastgoed wereld met enkele kleine renovatie projecten. De microbe van het vastgoed was toen al stevig aanwezig en wanneer er een dynamische - nieuwbouw - opportuniteit bij de Hillewaere ploeg om de hoek schuilde, duurde het niet lang om definitief te kiezen voor het vastgoed.

Kiezen voor het Hillewaere team heeft niet lang geduurd omdat mij snel duidelijk was dat wij ons onderscheiden in de vastgoedsector dankzij de innovatieve, kwaliteitsvolle en gehele service die wij aanbieden. Samen met ons hele team streven wij naar 1 ding : niet gewoon de makelaar zijn maar een professionele partner zijn voor alle partijen waar wij mee samenwerken : kopers, verkopers, bouwheren, ontwikkelaars, ... Hillewaere is een hechte familie, iedereen staat klaar voor elkaar en dat maakt ons een sterke partij.

Als Directeur Nieuwbouw ben ik verantwoordelijk voor het residentieel nieuwbouw gebeuren en uitbouwen ervan binnen de groep.

Onze afdeling is het centrale aanspreekpunt voor de ontwikkelaars en bouwheren waar wij mee samen werken. Net zoals enkele andere van onze afdelingen trachten wij vakkennis en specialisatie te bundelen.

Gedetailleerde marktstudies, marktconforme prijszettingen, projectontwerpen optimaliseren, haalbaarheidsstudies, commerciële aanpak optimaliseren, …  het zijn enkele zaken van de dagelijkse agenda. Door mijn passie voor vastgoed, business management en commerciële ervaring, probeer ik samen met mijn top collega's de juiste tools te hanteren om op een innovatieve manier een meerwaarde te creëren voor onze klanten en partners. Gedrevenheid, focus en dat net iets verder gaan!

Naast het nieuwbouw gebeuren ben ik regelmatig terug te vinden in de sportschool. Reizen en goed, lekker eten & drinken beschouw ik zeker als ideale ontspanning. Complete rust zoek ik op in de natuur waar ik de batterijen kan opladen om er zo elke dag opnieuw tegen aan te gaan.

Misschien tot binnenkort!


Contacteer Andy Vergauwen