Frédéric Robberechts

Over mezelf

Ik ben Frederic Robberechts en ben reeds 15 jaar actief in de vastgoedontwikkeling.

Mijn ervaring leert dat Hillewaere op de meest professionele en innovatieve manier met vastgoed bezig is. Voor bedrijfsvastgoed werd Hillewaere Biz als aparte bedrijfstak opgericht. Op die manier kunnen we klanten die op zoek zijn naar specifieke bedrijfspanden, oplossingen op maat aanbieden.

Soms vergelijk ik mijzelf met een golfclub. Want in het golf levert een vlotte swing meer resultaat op dan “gewoon” hard slaan. In industrieel vastgoed is dat ook zo. Alles draait om vertrouwen. Je praat met mensen, detecteert ieders behoeften en zorgt ervoor dat de puzzel perfect past voor elke onderneming.

Bij Hillewaere maken we écht wel het verschil. Goed advies en gedegen expertise zijn in onze sector goud waard. Zo zijn er bijvoorbeeld klanten die een bedrijfspand willen kopen, maar een deel ervan wensen te verhuren. We denken met hen mee tot aan de concrete business case. Op die manier bied je als makelaar écht een meerwaarde.

Ik werk graag voor Hillewaere omdat ik kan meebouwen aan het grotere geheel en mijn passie voor industrieel vastgoed volledig kan en mag ontplooien.

69 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Frédéric

Vastgoedshop Biz

frederic.robberechts@hillewaere.be
Vastgoedmakelaar - Bedrijfsvastgoed en investeringsprojecten Turnhout

Tel: +32 (0)14 45 10 11
GSM: +32 (0)477 66 89 89
Parklaan 46
2300 Turnhout

Algemene tevredenheidscore: 5.0/5

1
0
0
0
0

Klant aan het woord

Professionele begeleiding door Frédéric. Wat niet evident was, te midden van corona.

Team Biz

Ons verkoopteam staat voor u klaar.