Sonja Gijbels

Over mezelf

Hallo, ik ben Sonja Gijbels en een  trotse mama van 5 geweldige kinderen. Sinds 2018 ben ik actief als vastgoedmakelaar.

Het was voor mij een zeer bewuste keuze om een carrièrewending te maken en mijn grote interesse in vastgoed om te zetten in een nieuwe uitdaging op professioneel vlak. Het is een heel boeiende sector, waarin het persoonlijk contact met eigenaars en verkopers me erg aanspreekt. De grootste voldoening vind ik uit de perfecte combinatie te vinden tussen een woning en de nieuwe eigenaar.

Ik vergelijk me wel eens met een rode roos. Vol passie en gedrevenheid ga ik op zoek naar de ideale match voor de woning. Daarbij gebruik ik al mijn capaciteiten zoals een roos al onze zintuigen prikkelt. De kleur en geur van haar zachte, rode blaadjes beklemtoont mijn passie voor de job. Maar net als de roos heb ik ook doorntjes, die ik gebruik in de onderhandelingen. Een roos siert elke woning, zo wil ik ook een speciale beleving maken van elke bezichtiging in de woning. Net als een roos heb ik uiteraard ook voeding nodig, die ik haal uit de menselijke contacten in mijn job als vastgoedmakelaar. Hierdoor bloei ik volledig open.

Als vastgoedmakelaar kan je echt het verschil maken bij de verkoop van de woning. Zo kreeg ik ooit een grote bos rode rozen van een eigenaar wiens woning ik vlot en zeer goed verkocht heb. Haar man was net overleden en ze vond het zeer moeilijk en emotioneel om hun woning te verkopen. De prachtige bos rozen was voorzien van een kaartje waarop stond: “Sonja, het leven is niet enkel rozen plukken, maar met jou als makelaar is het leven terug een prachtige bos bloemen geworden”. Vandaar deze rozen voor jou.

Ik werk heel graag bij Hillewaere, omdat er een familiale maar ook erg professionele sfeer heerst. Het is een voorrecht om met deze toffe collega’s te mogen werken. Stuk voor stuk toppers. Hillewaere staat voor een sublieme service en een zeer persoonlijke aanpak. Vanuit ons ruim netwerk gaan we met de beste kennis en een vooruitstrevende aanpak op zoek naar de ideale koper voor uw woning!

11 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Sonja

Vastgoedshop Hasselt

sonja.gijbels@hillewaere.be
Erkend vastgoedmakelaar - BIV 514128
Vastgoedmakelaar


Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)499 28 07 09
Kolonel Dusartplein 28B
3500 Hasselt

Algemene tevredenheidscore: 4.8/5

3
1
0
0
0

Team Hasselt

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Verkochte eigendommen door Sonja

Appartement te Lanaken

Verkocht

Appartement te Lanaken

Bewoonbare opp: 98 m²
Slaapkamers: 2

Appartement te Bocholt

Verhuurd

Appartement te Bocholt

Bewoonbare opp: 89 m²
Slaapkamers: 2

Woning te Hamont-Achel

Verkocht

Woning te Hamont-Achel

Bewoonbare opp: 112 m²
Perceel opp: 800 m²
Slaapkamers: 3