Heidy Hendrickx

Over mezelf


Ik ben Heidy Hendrickx en ben sinds 2007 werkzaam in de vastgoedsector.

Na een carrière in de reissector, waarin ik mijn klanten een onvergetelijke vakantie bezorgde, ben ik terechtgekomen in de uitzendsector, waarin ik mensen aan een job hielp om o.a. deze vakanties te betalen.

Uiteindelijk heb ik mijn passie gevonden in de vastgoedsector waarbij ik mensen begeleid bij een belangrijke fase in hun leven, hun woonst. Het begeleiden van klanten doorheen heel het proces van de verkoop van hun woning, vaak een emotionele fase… het afsluiten van een hoofdstuk en de start van een nieuw verhaal. Langs de andere kant mensen helpen bij het vinden van hun droomwoning, hun nieuwe thuis. Deel mogen uitmaken van deze zoektocht, het vertrouwen krijgen hen te mogen bijstaan en dit tot een mooi einde te brengen met uitermate tevreden kopers en verkopers, is datgene waar ik als makelaar naar streef. Voor minder ga ik niet.

Ik vergelijk me wel eens met een weegschaal. Een goede weegschaal mag niet ontbreken in het dagdagelijkse huishouden. Deze dient nauwkeurig te werken. Je moet weten dat je de juiste hoeveelheid ingrediënten gebruikt om het perfecte gerecht te maken. Zo wil ik ook exact weten wat belangrijk is voor mijn klant, welke aspecten voor hem doorslaggevend zijn, wat voor hem de perfecte match is… dé juiste balans vinden tussen vraag en aanbod.

Het sterrenbeeld weegschaal is gekend voor het bemiddelen in moeilijke situaties. Het blijven zoeken naar een oplossing om beide partijen tevreden en in balans te houden en de situatie vanuit alle kanten bekijken. Eigenlijk hetzelfde als wat een echte weegschaal doet.

Ik werk graag voor Hillewaere omwille van de professionele uitstraling van het bedrijf, het innovatieve karakter, het enthousiaste en enorm gedreven team en de daarbij horende aangename werksfeer.


11 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Heidy

Algemene tevredenheidscore: 4.4/5

1
1
0
0
0

Team Hoogstraten

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Verkochte eigendommen door Heidy

Appartement te Hoogstraten

Verhuurd

Appartement te Hoogstraten

Bewoonbare opp: 121 m²
Slaapkamers: 2