Jim De Ketelaere

Over mezelf


Mijn naam is Jim De Ketelaere en ik ben nog maar net actief in de vastgoedmarkt. Tot augustus 2020 was ik eigenaar van een eigen restaurant, Noordland in Hoogstraten. Een boeiende verandering in mijn leven dus.

Na 25 jaar volle overgave in de horeca vond ik het tijd voor iets anders. We verkochten de zaak via Hillewaere. Dit met nog een andere vastgoedtransactie deed me inzien dat mijn interesse voor vastgoed groter was dan ik dacht.

Ik zou mezelf willen vergelijken met een keukenrobot van Kitchenaid. Een multifunctioneel toestel dat het leven van koper en verkoper vergemakkelijkt. Functioneel maar toch stijlvol. Uiteraard met een knipoog naar het verleden. 

Ik ben verliefd op de unieke werkwijze van Hillewaere. In mijn verleden was ontzorgen in het restaurant al een uiterst belangrijk punt. Deze visie zal hier zeker nog versterkt worden. Veel van onze vroegere klanten situeren zich ook in het Hillewaere segment. Wie weet kan ik ook voor hen iets betekenen. 


1 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Jim

Algemene tevredenheidscore: 4.2/5

0
0
0
0
0

Klant aan het woord

Ik ben super tevreden over Hillewaere Vastgoed Hoogstraten en vooral betreffende de professionele inzet van vastgoedadviseur Jim De Ketelaere, die erin slaagde onze bouwgrond binnen de maand te verkopen. Super bedankt.

Team Hoogstraten

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Verkochte eigendommen door Jim

Grond te Rijkevorsel

Verkocht

Grond te Rijkevorsel

Perceel opp: 1390 m²

Woning te Oostmalle

Verkocht

Woning te Oostmalle

Bewoonbare opp: 245 m²
Perceel opp: 790 m²
Slaapkamers: 5