Joyce Olislaegers

Over mezelf

Mijn naam is Joyce Olislaegers en ik werk sinds 2024 bij Hillewaere. Ik ben actief in het vastgoed sinds 2021.

In de eerste plaats ben ik bijzonder geïnteresseerd in vastgoed, wat voor mij de belangrijkste motivatie vormde om voor een carrière als vastgoedmakelaar te kiezen.  De dynamiek en variatie maken het uitdagend en boeiend. Een ander aspect dat deze job voor mij aantrekkelijk maakt, is de sociale interactie. Het contact met mensen, het opbouwen van relaties en het bijdragen aan het verwezenlijken van hun vastgoeddromen zijn aspecten van het werk waar ik veel voldoening uit haal.

Bovendien spreekt de voortdurende uitdaging me aan. De vastgoedmarkt is continu in beweging, wat betekent dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn. Deze mogelijkheid tot eindeloze groei en ontwikkeling is voor mij cruciaal. 

Ik zou mezelf vergelijken met een sleutel. Mijn werk draait om het verkopen van woningen, waarbij ik fungeer als de sleutel tot een nieuwe leefomgeving voor mensen. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid zijn als de tanden van de sleutel. Mijn sociale karakter is vergelijkbaar met het vermogen van de sleutel om soepel in verschillende sloten te passen, waardoor ik vlot contact leg en relaties opbouw. 

Werken als vastgoedmakelaar is nooit saai. Tijdens één van mijn eerste bezoeken liet ik de zolder zien. Om daar te geraken, moest ik een plank opzij schuiven. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat er op die plank een uil rustig lag te slapen. Toen ik de plank verschoof, vloog de uil plotseling vlak langs mij. Dit was indrukwekkend, vooral omdat ik nog nooit eerder een uil van zo dichtbij had gezien.

Ik werk graag voor Hillewaere omdat we een innovatie aanpak hebben die we voortdurend nastreven. Op deze manier onderscheiden we onszelf op de vastgoedmarkt en kunnen we steeds een professionele dienstverlening garanderen aan de klant.  Verder is er ook de sterke toewijding van Hillewaere aan de ondersteuning van hun medewerkers. Het gaat hierbij niet alleen om zakelijk succes, maar ook om de persoonlijke ontwikkeling van elk teamlid. De bedrijfscultuur bij Hillewaere is gericht op het creëren van een omgeving waarin medewerkers niet alleen professioneel kunnen groeien, maar ook persoonlijk. 

3 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Joyce

Vastgoedshop Heist-op-den-Berg

joyce.olislaegers@hillewaere.be
Erkend vastgoedmakelaar - BIV 516402
Vastgoedmakelaar Heist-op-den-Berg

Tel: +32 (0)15 69 59 59
GSM: +32 (0)493 99 36 62
Bergstraat 109
2220 Heist-op-den-Berg

Algemene tevredenheidscore: 5.0/5

2
0
0
0
0

Team Heist-op-den-Berg

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Verkochte eigendommen door Joyce

Woning te Puurs-Sint-Amands

Woning te Puurs-Sint-Amands

Verkocht

Woning te Puurs-Sint-Amands

Perceel opp: 3130 m²
Slaapkamers: 5
Woning te Herselt

Woning te Herselt

Verkocht

Woning te Herselt

Bewoonbare opp: 137 m²
Perceel opp: 5364 m²
Slaapkamers: 5
Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier