Na groen licht van de Nationale Veiligheidsraad maken we ons momenteel klaar voor een veilige heropstart van onze economische activiteiten. Bij Hillewaere Vastgoed kijken we alvast positief naar die toekomst!
 

Vanaf maandag 11 mei mogen vastgoedmakelaars hun activiteiten opnieuw opstarten. Onze vastgoedshops kunnen dan dus hoogstwaarschijnlijk terug de deuren openen en mogen er ook opnieuw fysieke afspraken en plaatsbezoeken met klanten aan woningen doorgaan. We zijn alvast volop gestart om deze in te plannen.

We zetten alles op alles om de heropstart zo vlot, aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. We hebben hiervoor een “Hillewaere Safety Kit” ontwikkeld die de veiligheid van zowel klanten als makelaars optimaal garandeert.

Onze vastgoedshops en kantoren blijven voor nu dus gesloten tot 11 mei. In afwachting hiervan kunt u op onze website wel alvast een virtuele rondleiding van al onze woningen terugvinden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van videoconferencing om u te laten adviseren vanop afstand.

Zorg nog goed voor uzelf en elkaar. We hopen u snel weer te zien!

Roel Druyts,
CEO Hillewaere Groep