Deze buitengewone penthouse in Residentie Leopelt combineert gezelligheid met een luxueus gevoel aan ruimte en comfort. Het zeer ruime dakterras biedt u 100% privacy en een waanzinnig uitzicht over het levendige Pelt. De strakke afwerking met kwalitatieve materialen maken van deze penthouse uw nieuwe stijlvolle thuis. Interesse? Lees snel verder en ontdek alle troeven van dit hedendaagse nieuwbouwproject.
 

Over het project

Residentie Leopelt is een kleinschalig, modern nieuwbouwproject bestaande uit 6 stijlvolle en strakke kwaliteitsappartementen. Het project is ideaal gelegen nabij het centrum van Pelt, met winkels, scholen en het openbaar vervoer vlakbij. “Leopelt” beschikt bovendien over een private parkeerkelder met autostaanplaatsen en individuele bergingen.

Kiezen voor Residentie Leopelt is kiezen voor meer. Veel meer.

Exclusieve penthouse te koop

Het prachtige appartement op de bovenste verdieping is optimaal ingedeeld met veel natuurlijke lichtinval, wat een gevoel van luxe en ruimte creëert. Deze penthouse beschikt over 3 slaapkamers en een zeer ruim zonneterras van 73 m² als grootste troef. Het dakappartement is daarnaast ook volledig uitgerust met vloerverwarming en airco. Modern wonen in een stijlvolle en kwalitatieve penthouse was nog nooit zo luxueus.

De kwalitatieve afwerking van deze penthouse gebeurt volledig naar uw eigen smaak en luxe volgens de zeer hoge afwerkingsbudgetten. TB Vastgoed voorziet ook een professionele klantenbegeleider die u persoonlijk helpt en ondersteunt bij de verdere afwerking en oplevering van uw droomappartement.

Laat deze kans niet liggen en contacteer ons nu via nieuwbouw@hillewaere.be of bel ons op 014 45 10 11. Wij stellen u graag voor aan deze exclusieve penthouse in de moderne en stijlvolle Residentie Leopelt in Pelt. Tot binnenkort!