Door het coronavirus stond ons land enkele weken stil. Na groen licht van de Nationale Veiligheidsraad is het echter tijd om opnieuw vooruit te blikken. We zijn bij Hillewaere Vastgoed zeer blij dat we onze economische activiteiten terug mogen opstarten en kijken positief naar de toekomst. We zetten momenteel dan ook alles op alles om de heropstart zo vlot, aangenaam en vooral zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Van harte welkom in de meest veilige omstandigheden!
 

Maximaal digitaal

De veiligheid van zowel onze klanten als ons eigen team primeert. We organiseren onze werkzaamheden daarom maximaal digitaal in combinatie met plaatsbezoeken in de meest veilige omstandigheden. Zowel voor onze interne werking, maar ook op het vlak van communicatie en dienstverlening naar onze klanten beschikken we over de meest uitgebreide waaier aan digitale mogelijkheden om een optimale service te kunnen garanderen. Denk aan digitaal ondertekenen, videovergaderingen en virtuele rondleidingen, eventueel zelfs begeleid door onze makelaars.

Kortom, bij Hillewaere Vastgoed hebben we alles in huis om onze dienstverlening veilig en waar nodig digitaal te laten verlopen.

Hillewaere Safety Program

Vanaf maandag 11 mei verwachten we dat onze vastgoedshops terug de deuren kunnen openen en er opnieuw fysieke afspraken en plaatsbezoeken met klanten kunnen doorgaan. Ook hier primeert de veiligheid.

Daarom ontvangen alle klanten van ons een Hillewaere Safety Kit. Deze veiligheidsbox bevat onder meer een mondmasker, handgel en ontsmettingsdoekjes. Bovendien hebben al onze makelaars via een speciale training ook richtlijnen gekregen om de plaatsbezoeken in de meest optimale en veilige omstandigheden te kunnen organiseren. Daarnaast wordt er aan de ingang van ons hoofdkantoor in Turnhout een hightech thermografische camera geplaatst die via infraroodstraling de temperatuur van de persoon in beeld nauwkeurig scant. 

Op deze manier willen we met Hillewaere Vastgoed tijdens onze fysieke afspraken met klanten maximaal voldoen aan de geldende hygiënische maatregelen. Zo kunnen we onze klanten met een gerust en veilig gevoel opnieuw welkom heten in onze vastgoedshops en plaatsbezoeken inplannen.

Zorg nog goed voor uzelf en elkaar. We hopen u snel weer te zien!


Ons Hillewaere Safety Program werd opgepikt door de pers, onder andere door: