*SPECIALE EN TIJDELIJKE VOORWAARDEN TIJDENS DEZE OPEN WERFDAG. 
BEL HILLEWAERE NIEUWBOUW NU VOOR MEER INFORMATIE.

Droomt u ervan om te wonen in een magnifiek, instapklaar penthouse met zeer hoge plafonds, een royaal dakterras en hoogwaardige afwerking in het centrum van Oud-Turnhout, met alle faciliteiten vlakbij? Of zoekt u een investeringsappartement met onmiddellijk hoog rendement? Residentie Nadorst heeft alles wat u zoekt.

Kom de luxe en charme van dit project zelf ontdekken tijdens onze Open Werfdag op zaterdag 15 augustus (van 13 tot 16 uur). Een buitengewone ervaring.

Het fantastische penthouse is het enige appartement op de bovenste verdieping van deze kleinschalige residentie. U geniet er dus in alle rust en volledige privacy. De grote leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval zorgen voor ultiem wooncomfort. Het penthouse beschikt over 2 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer, een zeer royaal dakterras, perfecte oriëntatie, maximale privacy, een ondergrondse dubbele autostaanplaats en een private berging.

Kortom, ideaal als investering of nieuwe thuis in het centrum van Oud-Turnhout.

Graag nog wat meer weten over Residentie Nadorst en dit luxueuze penthouse? Kijk hier alvast online en kom langs tijdens onze Open Werfdag op zaterdag 15 augustus (van 13 tot 16 uur).

Schrijf u via deze link (of het formulier hieronder) alvast voor deze dag in.

We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!
Hillewaere Nieuwbouw

Heeft u geen tijd op zaterdag 15 augustus, maar wil u deze residentie wel graag bekijken? Contacteer ons op 014 49 03 03 of nieuwbouw@hillewaere.be voor een privé bezichtiging op een ander moment.

Uiteraard houden wij rekening met de basisregels rond social distancing en voorzien wij voldoende beschermingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen. Zo garanderen we dat elke rondleiding in de meest veilige omstandigheden kan plaatsvinden. 

 
powered by Typeform