Maak kennis met deze uniek gelegen woning in Hoogstraten. Deze recente woning werd mooi en kwalitatief afgewerkt met warme materialen. De grote ramen zorgen voor voldoende lichtinval en een aangename flow doorheen de woning. De gezellige tuin met aangelegd zonneterras en vijvertje is een extra troef. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Deze woning wordt in pré-sale formule* aangeboden. 

Binnenkort, op zaterdag 2 juli tussen 10u00 en 13u00, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in de Ganzendries 10 in Hoogstraten, graag voor u open. 

Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Over dit buitengewone eigendom 

Deze leuke gezinswoning is rustig gelegen in Woonerf Ganzendries in Hoogstraten. Een uniek woonconcept met een ondergrondse garage en gemeenschappelijk binnenplein. De 206 m² aan bewoonbare oppervlakte biedt onder meer een sfeervolle leefruimte, halfopen keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De tuin is mooi ingericht met een zonneterras, loungehoek en vijverpartij. Parkeren kan op de 2 ondergrondse autostaanplaatsen. De woning is energiezuinig en met kwalitatieve materialen afgewerkt. Een echte buitenkans. 

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op afspraak op zaterdag 2 juli tussen 10u00 en 13u00

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via heidy.hendrickx@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst. 

*Dit houdt in dat er éénmalig een bezoekmoment plaatsvindt op zaterdag 2 juli tussen 10u00 en 13u00 (afspraak maken verplicht) tijdens welke u de woning kan bekijken. Indien u interesse heeft om de woning aan te kopen, dient digitaal een bod uitgebracht te worden en uiterlijk 6 juli 2022 12u00, via het daartoe bestemde online formulier. De gegevens hiervan worden na uw bezoek via mail doorgestuurd. 

Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.