Deze zalige stadswoning in het gegeerde Oud-Berchem biedt u alles wat u nodig hebt om te genieten van hedendaags wooncomfort. Een authentieke voorgevel met moderne uitstraling en een gezellige sfeer vanbinnen dankzij het gebruik van warme materialen. Op het dakterras geniet u van het buitenleven. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Deze woning wordt in pré-sale formule* aangeboden. 

Binnenkort, op zaterdag 6 augustus tussen 9u00 en 17u00, zetten we de deuren van deze woningen, gelegen in de Weidestraat 81 in Berchem (Antwerpen), graag voor u open. 

Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Over dit buitengewone eigendom 

Deze instapklare stadswoning is rustig en toch vlot bereikbaar gelegen op een toplocatie in Oud-Berchem. De grote ramen en lichtkoepels zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, de gekozen materialen maken het er sfeervol. De woning omvat onder meer een cosy leefruimte met open keuken en 3 slaapkamers. Het leuke dakterras is een extra troef en ideaal om er volledig tot rust te komen. Kortom, een echte buitenkans

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op afspraak op zaterdag 6 augustus tussen 9u00 en 17u00

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via ruben.suarez@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw bezoek. 

*Dit houdt in dat er éénmalig een bezoekmoment plaatsvindt op zaterdag 6 augustus tussen 9u00 en 17u00 (afspraak maken verplicht) tijdens welke u de woning kan bekijken. Indien u interesse heeft om de woning aan te kopen, dient digitaal een bod uitgebracht te worden en uiterlijk 11 augustus 2022 om 12u00 (middag), via het daartoe bestemde online formulier. De gegevens hiervan worden na uw bezoek via mail doorgestuurd. 

Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.