Een degelijke woning, ruime bewoonbare oppervlakte en rustige ligging? Driedubbelcheck. Deze instapklare villa in Zoersel is perfect afgewerkt met kwalitatieve materialen en is tot in de puntjes onderhouden. De onderhoudsvriendelijke tuin en multifunctioneel bijgebouw zijn twee bijkomende troeven. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Deze woning wordt in pré-sale formule* aangeboden. 

Binnenkort, op zaterdag 15 januari tussen 10u en 17u, zetten we deze woning, gelegen in De Hulsten 16 in Zoersel, graag voor u open. 

Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Over dit buitengewone eigendom 

Deze ruime villa is zeer goed gelegen in een rustige straat in Zoersel, maar eveneens vlot bereikbaar. De perceeloppervlakte bedraagt 1.325 m², met een bewoonbare oppervlakte van 363 m². De woning is praktisch ingedeeld met onder meer een open keuken, tuinkamer, apart bureau en 4 slaapkamers. Het eigendom is bovendien opsplitsbaar en dus ideaal als kangoeroewoning of co-housing project. Van een opportuniteit gesproken. 

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op afspraak op zaterdag 15 januari tussen 10u en 17u

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via jim.de.ketelaere@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst. 

*Dit houdt in dat er éénmalig een bezoekmoment plaatsvindt op zaterdag 15 januari tussen 10u en 17u (afspraak maken verplicht) tijdens welke u de woning kan bekijken. Indien u interesse heeft om de woning aan te kopen, dient digitaal een bod uitgebracht te worden en uiterlijk 19 januari om 12u, via het daartoe bestemde online formulier. De gegevens hiervan worden na uw bezoek via mail doorgestuurd. 

Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.