Energiezuinig wonen doet u in deze sfeervolle woning in Hoogstraten. Warme materialen en een degelijke afwerking zijn er kenmerkend. De vele ramen zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval. Een ondergrondse autostaanplaats, kelderberging en groene tuin met aangelegd terras om buiten te genieten. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Deze woning wordt in pré-sale formule* aangeboden. 

Binnenkort, op zaterdag 22 januari tussen 10u en 16u, zetten we deze woning, gelegen in Ganzendries 36 in Hoogstraten, graag voor u open. 

Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Over dit buitengewone eigendom 

Deze charmante woning is rustig en uniek gelegen in “Woonerf Ganzendries” in Hoogstraten. De 149 m² aan bewoonbare oppervlakte biedt al het hedendaagse wooncomfort. Het vloerplan kent onder meer een grote leefruimte, open keuken, 4 slaapkamers en moderne badkamer. De privatieve tuin en binnenplein zorgen voor het nodige groen. Parkeren en opbergen kan ondergronds. Een echte buitenkans. 

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op afspraak op zaterdag 22 januari tussen 10u en 16u

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via kristoff.herrijgers@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst. 

*Dit houdt in dat er éénmalig een bezoekmoment plaatsvindt op zaterdag 22 januari tussen 10u en 16u (afspraak maken verplicht) tijdens welke u de woning kan bekijken. Indien u interesse heeft om de woning aan te kopen, dient digitaal een bod uitgebracht te worden en uiterlijk 26 januari om 12u, via het daartoe bestemde online formulier. De gegevens hiervan worden na uw bezoek via mail doorgestuurd. 

Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.