Gaat uw voorkeur uit naar strak en modern? Dan is deze hedendaagse bel-étage woning volledig uw ding. De open indeling en grote ramen trekken het licht doorheen elke ruimte. De gebruikte technieken zorgen voor duurzaam wooncomfort. Het dakterras en zuid georiënteerde tuin zijn bijkomende troeven. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Deze woning wordt in pré-sale formule* aangeboden. 

Binnenkort, op zaterdag 24 juli tussen 10u en 15u, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in het Sint Sebastiaanplein 34 in Edegem, graag voor u open. 

Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Over dit buitengewone eigendom 

Deze strakke bel-étage woning is zeer rustig gelegen in een nieuwe verkaveling in Edegem. De 340 m² aan perceeloppervlakte biedt een ruime woonbeleving met carport en omheinde tuin met zonneterras achteraan. Moderniteit en gezelligheid gaan er hand in hand dankzij een slimme combinatie van materialen. De 3 ruime (slaap)kamers en zeer grote badkamer maken het een echte gezinswoning. Laat deze opportuniteit niet schieten. 

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op afspraak op zaterdag 24 juli tussen 10u en 15u

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via kristoff.herrijgers@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst. 

*Dit houdt in dat er éénmaling een bezoekmoment plaatsvindt op 24 juli tussen 10u en 15u (afspraak maken verplicht) tijdens welke u de woning kan bekijken. Indien u interesse heeft om dit eigendom aan te kopen, dient digitaal een bod uitgebracht te worden en uiterlijk 28 juli om 12u, via het daartoe bestemde online formulier. De gegevens hiervan worden na uw bezoek via mail doorgestuurd. 

Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.