Bent u op zoek naar een (nieuwe) instapklare droomwoning met voldoende ruimte voor uw gezin? Dit fantastische pand in Brasschaat voldoet aan al uw wensen. Een groene en rustige ligging, 5 (slaap)kamers en enkel nog naar smaak in te richten. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Deze woning wordt in pré-sale formule* aangeboden. 

Binnenkort, op zaterdag 24 oktober tussen 10u en 13u, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in de Rustoordlei 71 in Brasschaat, graag voor u open. 

Gezien de huidige coronarichtlijnen vragen we u om vooraf online een afspraak in te plannen. Zo zorgen we ervoor dat elke bezichtiging in de meest veilige omstandigheden kan plaatsvinden, met respect voor de geldende hygiënemaatregelen en social distancing. 

Over dit buitengewone pand 

Deze toffe gezinswoning is mooi gelegen in een groene omgeving in Brasschaat, op een perceel van 656 m². De royale leefruimtes baden in het natuurlijke licht en ook de grootte van de keuken is afgestemd op dat van een groot gezin. De 5 (slaap)kamers maken dat iedereen zijn of haar eigen plekje heeft in huis. Samen genieten kan dan weer in de gezellige, omheinde tuin. En dat alles in een jas van duurzaamheid. Fantastisch, toch?  

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op zaterdag 24 oktober tussen 10u en 13u
Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via patrick.de.cour@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst. 

*Dit houdt in dat er éénmalig een bezoekmoment plaatsvindt op 24 oktober tussen 10u en 13u (afspraak maken verplicht) waarop u de woning kan bekijken. Indien u interesse heeft om deze eigendom aan te kopen, dient een bod uitgebracht te worden, uitsluitend onder gesloten omslag en uiterlijk 2 november om 13u00, bij de door de verkoper aangestelde notaris. De gegevens hiervan worden op het bezoekmoment meegedeeld. 

Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.