Dit “must see” duplex appartement in Manhatten-style in Brasschaat ademt een en al sfeer uit. De open leefruimtes zorgen ervoor dat u zich in een volwaardig huis waant. Genieten van de zon kan op het charmante terras achteraan. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Binnenkort, op zaterdag 6 maart tussen 10u en 13u, zetten we de deuren van dit appartement, gelegen in de Bredabaan 169 in Brasschaat, graag voor u open.  

Gezien de huidige coronarichtlijnen is het verplicht om vooraf online een afspraak in te plannen. Zo zorgen we ervoor dat elke bezichtiging in de meest veilige omstandigheden kan plaatsvinden, met respect voor de geldende hygiënemaatregelen en social distancing. 

Over dit buitengewone pand 

Dit sfeervolle duplex appartement is schitterend gelegen in het centrum van Brasschaat, met een bewoonbare oppervlakte van 146 m². De leefruimtes zijn op en top afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor detail. De zomerdagen worden extra leuk op het ruime, (zuid)oost georiënteerde privé terras. Als kers op de taart is dit appartement energiezuinig en voorzien van allerlei extra’s zoals airco, een alarmsysteem en internetaansluiting in alle kamers. 

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op op afspraak op zaterdag 6 maart tussen 10u en 13u
Het is verplicht om uw bezoek vooraf in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via patrick.de.cour@hillewaere.be

Bekijk nu alvast wat meer informatie over dit appartement via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst.