Huiselijke warmte en luxueus comfort. Deze knusse gezinswoning, op een boogscheut van de Nederlandse grens en op wandelafstand van de dorpskern, heeft het allebei. Zowel binnen als buiten is het er het hele jaar door heerlijk vertoeven. 

Binnenkort, op zaterdag 8 augustus tussen 10u en 13u, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in de Tilburgseweg 56 in Poppel, graag voor u open. Gezien de huidige coronarichtlijnen vragen we u om vooraf online een afspraak in te plannen. Zo zorgen we ervoor dat elke individuele bezichtiging in de meest veilige omstandigheden kan plaatsvinden, met respect voor de geldende hygiënemaatregelen en social distancing. 

Over dit buitengewone pand 

Deze charmante woning is centraal gelegen, op een totale perceeloppervlakte van 670 m². De keramische tegels, dubbele open haard en houten elementen geven het geheel een sfeervolle uitstraling. De grote raampartij achteraan trekt het natuurlijke licht binnen. In de praktisch ingerichte tuin is het genieten in de loungehoek met buitenkeuken, het terras met overkapping of gezellig samen aan de vuurschaal. 

Komt u graag eens een kijkje nemen? Dat kan op zaterdag 8 augustus tussen 10u en 13u
Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via hanne.berrens@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst.