Luxe, comfort en ruimte staan centraal in deze prachtige villa, gelegen op een toplocatie in Schilde. Naar een ontwerp van Sels Villabouw mag u er zeker van zijn dat deze woning op het hoogste niveau en met oog voor detail werd afgewerkt. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Binnenkort, op zaterdag 24 oktober tussen 11u en 13u, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in de Rozenlaan 16 in Schilde, graag voor u open.  

Gezien de huidige coronarichtlijnen vragen we u om vooraf online een afspraak in te plannen. Zo zorgen we ervoor dat elke bezichtiging in de meest veilige omstandigheden kan plaatsvinden, met respect voor de geldende hygiënemaatregelen en social distancing. 

Over dit buitengewone pand 

Deze karaktervolle villa is schitterend gelegen in de residentiële wijk “Hof ter Linden” in Schilde, op een perceel van 2.689 m². Al van bij het binnenkomen ervaart u de charme die deze woning te bieden heeft. Dat gevoel zet zich voort in de sfeervolle leefruimtes en de gerenoveerde keuken. De 6 (slaap)kamers en 2 badkamers maken van deze villa eentje met mogelijkheden. Genieten kan in de zonnige, verzorgde tuin met verschillende terrassen.  

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op zaterdag 24 oktober tussen 11u en 13u
Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via yves.deckers@hillewaere.be

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst.