Maak kennis met deze ruime gezinswoning met grote aangelegde tuin en zwemvijver in Maaseik. Het open indelingsplan met lichtrijke leefruimtes zorgt voor aangenaam wooncomfort. De woning werd stijlvol en met kwalitatieve materialen afgewerkt en is volledig instapklaar. De zuidoost georiënteerde tuin is door een architect aangelegd, een plek waar u volledig tot rust kan komen. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Binnenkort, op zaterdag 25 mei 2024 tussen 10u00 en 12u00, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in de Ridderpadstraat 16 in Maaseik, graag voor u open. 

Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of het kalender-formulier hieronder. 

Over dit buitengewone eigendom 

Deze gezinswoning is prachtig en centraal gelegen in het mooie Opoeteren, een deelgemeente van Maaseik. De totale perceeloppervlakte bedraagt 1.413 m², met een bewoonbare oppervlakte van 244 m². De woning huist onder meer een grote open leefruimte en open leefkeuken, 5 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. De zolder biedt nog extra mogelijkheden. Parkeren kan in de inpandige garage of naastgelegen carport. De prachtige tuin heeft een overdekt terras, leibomen en een mooie zwemvijver met overloopsysteem. Buitengewoon genieten dus. 

Graag een bezoek brengen aan deze instapklare gezinswoning? Dat kan tijdens onze Open Huis op afspraak op zaterdag 25 mei 2024 tussen 10u00 en 12u00

Indien belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via michelle.biemans@hillewaere.be.

Bekijk nu alvast wat weer informatie over deze woning via deze link

We kijken uit naar uw bezoek. 

Graag tot dan.