Steeds meer nood aan ontspanning, kalmte en groen? Geniet in een oase van rust in deze landelijke villa met prachtige tuin en achterliggende natuur in Hulshout. De royale bewoonbare oppervlakte en meer dan degelijke afwerking zijn 2 bijkomende troeven. Wordt u de nieuwe eigenaar? 

Binnenkort, op zondag 25 oktober tussen 10u en 12u, zetten we de deuren van deze woning, gelegen in de Vaartdijkstraat 22 in Hulshout, graag voor u open.  

Gezien de huidige coronarichtlijnen vragen we u om vooraf online een afspraak in te plannen. Zo zorgen we ervoor dat elke bezichtiging in de meest veilige omstandigheden kan plaatsvinden, met respect voor de geldende hygiënemaatregelen en social distancing. 

Over dit buitengewone pand 

Kom tot rust in deze schitterende, rustig en groen gelegen villa in Hulshout, op een onderhoudsvriendelijk perceel van 1.940 m². De sfeervolle leefruimtes en halfopen keuken geven een prachtig zicht op de zuidwest georiënteerde tuin. De woning omvat 2 slaapkamers op het gelijkvloers, alsook 2 op de eerste verdieping. Ruimte genoeg dus. En een extraatje? Dat is de polyvalente ruimte met aparte inkom. Hallo eigen praktijkruimte. 

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op zondag 25 oktober tussen 10u en 12u
Gelieve vooraf uw bezoek in te plannen via deze link of de kalender-link hieronder. 

Indien toch belet, graag uw annulatie tijdig doorgeven via heidi.maes@hillewaere.be

Bekijk nu alvast wat meer informatie over deze woning via deze link

Hopelijk tot dan! Wij kijken alvast uit naar uw komst.