“Hof Berlaere” is een uiterst centraal gelegen nieuwbouwrealisatie met de laatste 7 beschikbare BEN-woningen in Berlaar. Dankzij de moderne uitstraling, alsook de doorgedreven ecologische waarden, heeft dit project bijzonder veel karakter en comfort. De doordachte architectuur zorgt ervoor dat u met zekerheid kan genieten van hedendaags wooncomfort en de gewenste kwaliteit met het oog op de toekomst. 

Open Kijkdag 

Op zaterdag 26 november stellen we dit project graag exclusief voor u open. Ga tijdens onze Open Kijkdag (van 10u00 tot 13u00) samen met onze makelaar op ontdekking doorheen de ingerichte modelwoning en maak kennis met de mogelijkheden van dit project. We lichten het lastenboek en de plannen verder in detail toe en beantwoorden al uw vragen. 

We verwelkomen u op het volgende adres: Stationsstraat 33, 2590 Berlaar. 

Vrije en doorlopende toegang mogelijk. 

Wil u toch graag zeker zijn van een rondleiding? Reserveer dan nu alvast uw bezoek online via deze link of het onderstaande formulier. 

Reeds wat meer informatie over “Hof Berlaere”? Bekijk het project online via deze link en kom langs tijdens onze Open Kijkdag

We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen. 

Tot dan. 

Hillewaere Nieuwbouw. 

Heeft u geen tijd op zaterdag 26 november, maar heeft u wel interesse in een BEN-woning in “Hof Berlaere”? Bel ons op +32 (0)15 69 50 50 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak op een ander moment.