Kiezen voor “Kolkeneet” is thuiskomen in een luxueus en stijlvol appartement of penthouse met energiezuinig karakter. De unieke architectuur met ronde vormen springt meteen in het oog. Een kwalitatieve afwerking met warme materialen en hedendaags, future-proof wooncomfort is er gegarandeerd. Met een ruime keuze aan indelingen is dit een buitengewone woon- of investeringsopportuniteit. 

Open Werfdag 

Op zaterdag 3 juni stellen we dit project graag exclusief voor u open. De werken zijn intussen ook gestart, we tonen u tijdens onze Open Werfdag (van 10u00 tot 13u00) dus met plezier de eerste vorderingen. Vergezeld van een drankje laten we u de buitengewone kenmerken ontdekken, lichten we het lastenboek toe en beantwoorden we al uw vragen. 

We verwelkomen u op het volgende adres: Molsebaan 34, 2480 Dessel. 

Vrije en doorlopende toegang mogelijk. 

Wil u toch graag zeker zijn van een rondleiding en gesprek met onze makelaars? Reserveer dan nu alvast uw bezoek online via deze link of het onderstaande formulier. 

Reeds wat meer informatie over “Kolkeneet”? Bekijk het project online via deze link

We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen tijdens onze Open Werfdag. 

Graag tot dan. 

Hillewaere Nieuwbouw 

Heeft u geen tijd op zaterdag 3 juni, maar wil u wel graag wat meer informatie over de appartementen en penthouses in “Kolkeneet” in Dessel? Bel ons op +32 (0)14 45 10 11 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak op een ander moment.