Welkom in Residentie Dessauer, uw duurzame nieuwe woonst of slimme investering in het centrum van Turnhout. Deze residentie maakt deel uit van de Turnova site, het bruisende nieuwe en meest trendy leefgedeelte van de stad. U komt er thuis in een future-proof appartement met aangenaam wooncomfort of u kiest er voor een mooie investeringsopportuniteit met onmiddellijk rendement

Over het project 

Residentie Dessauer is het nieuwste deel van het prestigieuze project Turnova in het centrum van Turnhout. Net zoals de andere delen is deze residentie zeer vlot bereikbaar, met winkels, horeca en vrije tijdsmogelijkheden op wandelafstand. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 57 m² en 128 m², met 1 tot 3 slaapkamers en een leuk privatief terras. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, een open gevoel en aangenaam wooncomfort. Dankzij de ruime afwerkingsbudgetten kan elk appartement naar eigen smaak en wens ingericht worden. 

Residentie Dessauer zet vol in op duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van geothermie voor de energievoorziening, met in elk appartement vloerverwarming, wat in de zomer ook zorgt voor de nodige koeling. Parkeren kan in de ruime privatieve ondergrondse garage met bergingen, waar zelfs plaats is om bakfietsen te stallen. 

Op zoek naar een duurzame nieuwe woonst of slimme investering in Turnhout? Bel ons nu op 014 45 10 11 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be om alle mogelijkheden van Residentie Dessauer verder in detail te bespreken. Tot snel in Turnova.