Bedankt voor jullie massale deelname aan onze Hillewaere's Lucky Duck-zomerwedstrijd.

Onze Lucky Duck is ondertussen bekend. Proficiat aan Marie Claire Tielens! Haar geluksgetal (961) hing aan het eendje dat door onze drone werd opgevist. Zij wint dus onze fantastische hoofdprijs, de Starline Spa, om het hele jaar door heerlijk in te genieten.

Ook bedankt aan alle andere deelnemers.


ORIGINEEL BERICHT:

De zomer is volop aan de gang. Zwoele zomeravonden, bubbel-barbecuefeestjes en waterpret staan ongetwijfeld nog op de planning. Om hier optimaal van te genieten in je eigen achtertuin, helpen we met Hillewaere graag een handje mee.


Want wie ons hoofdgebouw in Turnhout passeerde, heeft het waarschijnlijk al opgemerkt. Er staat namelijk een megagrote badeend op ons dak. Ook onze andere kantoren worden van een vrolijke eendensticker voorzien. Dit heeft alles te maken met onze Hillewaere's Lucky Duck-zomerwedstrijd. Lees hieronder meer over het hoe en wat.

Hoe kan je winnen?

Wie zomer zegt, zegt zwembad. We laten daarom 1.000 Hillewaere-eendjes dobberen in een Starline-zwembad. Badeendjes welteverstaan.

Elk badeendje krijgt een nummer. Aan jou om ons jouw geluksgetal te bezorgen. Wordt het badeendje met jouw nummer door onze drone opgevist, dan win jij onze buitengewone hoofdprijs.

Geef dus jouw geluksnummer door via het wedstrijdformulier hieronder en maak kans op een Starline Spa om deze zomer, en het hele jaar door, heerlijk in te genieten.

Opgelet: er zijn enkele spelregels verbonden aan deze wedstrijd, neem deze zeker door.

Spelregels/praktisch

- De winnaar is degene wiens nummer overeenkomt met het nummer op het opgeviste badeendje en de schiftingsvraag het dichtste benadert.
- De winnaar dient zich te kunnen identificeren bij het afhalen van de prijs.
- De deelnemers met het winnende nummer, maar met een fout antwoord op de schiftingsvraag, ontvangen een leuke troostprijs.
- Indien het nummer op het opgeviste badeendje niet overeenkomt met een nummer uit de deelnemerslijst, blijven we vissen tot we een winnend nummer hebben.
- Deelnemen kan door het onderstaande wedstrijdformulier volledig in te vullen.
- Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze wedstrijd, met uitzondering van eigen medewerkers en hun partners.
- Enkel de eerste deelname is geldig en is dus de enige die telt. Het is niet toegelaten om meerdere keren deel te nemen met dezelfde naam of hetzelfde e-mailadres. Dubbele inschrijvingen worden gediskwalificeerd.
- Tijdens het opvissen zal er een gerechtsdeurwaarder aanwezig zijn die de geldigheid en betrouwbaarheid van deze wedstrijd zal garanderen.
- De Hillewaere's Lucky Duck-zomerwedstrijd loopt tot en met 23 augustus 2020, 17 uur.
- De winnaar wordt uiterlijk 2 weken na afloop van de wedstrijd bekendgemaakt.

Moge het beste badeendje winnen. Veel succes!

We willen graag ook onze partners Starline en Willemsen Zwembaden bedanken voor hun fijne samenwerking aan deze actie.

 
powered by Typeform

Onze zomerwedstrijd werd opgepikt door de pers, onder andere door: