Bedankt voor jullie massale deelname aan onze Lucky Duck-zomerwedstrijd. Hopelijk hebben jullie plezier gehad in het zoeken naar onze badeendjes en het kr-w-aken van de code.

De winnaar is ondertussen ook bekend. Proficiat aan Kim Duthoo! Zij vond alle 5 de badeendjes, kr-w-aakte het juiste codewoord en wist de schiftingsvraag het dichtste te benaderen. Zij wint dus een buitengewoon tuinfeest voor haar en haar vrienden.

Ook bedankt aan alle andere deelnemers.


Lock the lockdown, unlock the party. Ons huis was de afgelopen maanden meer dan ooit onze thuis, maar privé bubbels maken stilaan weer plaats voor bubbelen met vrienden, buren en familie. En hoe kan dat beter dan tijdens een gezellig tuinfeest. Hoe je dat feest dan ook nog volledig cadeau krijgt* van Hillewaere, lees je hier. Neem deel aan onze zomerwedstrijd en schitter binnenkort op jouw eigen tuinfeest.
 

Voor de gelegenheid haalden we onze Lucky Duck nog eens boven. Die staat opnieuw te pronken op het dak van ons hoofdgebouw in Turnhout. Ook onze andere kantoren kregen weer een leuk uithangbord in thema. Heb jij ze al gezien? 

*In samenspraak met en uitgevoerd door Five Productions

Hoe kan je winnen? 

Elke woning in ons aanbod is gescand in 3D waardoor je deze steeds virtueel kan bezoeken via de daartoe bestemde knop. In deze woning hebben we echter ook 5 badeendjes verstopt. Achter elk badeendje schuilt een vraag waarvan een letter uit het antwoord deel uitmaakt van de te kr-w-aken code. Aan jou om de vragen correct te beantwoorden en de letters van het codewoord in de juiste volgorde te zetten. 

Bv. Een slogan is zoals een klein visitekaartje van een bedrijf. Ken jij de onze? De vierde letter van het antwoord maakt deel uit van het codewoord. Antwoord = Hier begint mooi wonen. De R is de vierde letter, deze letter zou je dan moeten gebruiken voor de code. 

KLIK HIER om de wedstrijdwoning te bezoeken. 

Ben jij onze Lucky Duck en kan jij de juiste code kr-w-aken? Dan maak je kans op onze fantastische hoofdprijs, een buitengewoon tuinfeest voor jou en je vrienden. 

Deelnemen kan door het onderstaande wedstrijdformulier volledig in te vullen. 

LET OP: er zijn enkele spelregels verbonden aan deze wedstrijd. Neem deze zeker door. 

Spelregels/praktisch 

- De winnaar is degene die het wedstrijdformulier volledig invult, het codewoord juist heeft én de schiftingsvraag het dichtste benadert.
- De winnaar dient zich te kunnen identificeren bij het ontvangen van de prijs. 
- Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze wedstrijd, met uitzondering van eigen medewerkers en hun partners. 
- Enkel de eerste deelname is geldig en is dus de enige die telt. Het is niet toegelaten om meerdere keren deel te nemen met dezelfde naam of hetzelfde e-mailadres. Dubbele inschrijvingen worden gediskwalificeerd. 
- Het is de bedoeling dat het codewoord geheim blijft zodat meerdere deelnemers plezier kunnen beleven aan het zoeken ernaar. Deelnemers mogen het antwoord dus nergens verspreiden. Indien deze regel niet gerespecteerd wordt, worden ze automatisch gediskwalificeerd. 
- De zomerwedstrijd loopt tot en met 15 augustus 2021, 17 uur
- De winnaar zal uiterlijk 2 weken nadien bekendgemaakt worden. 
- Het tuinfeest zal georganiseerd worden op een datum naar keuze in september of oktober 2021.

Veel succes en plezier tijdens het kr-w-aken van de code!

We willen graag ook onze partner Five Productions bedanken voor de fijne samenwerking en de organisatie van het meest Hillewaerdige tuinfeest ooit.

 

Onze zomerwedstrijd werd opgepikt door de pers, onder andere door: