Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Maak nu gebruik van onze online waardesimulator en ontdek de mogelijke prijsrange voor uw eigendom. Op basis van een aantal parameters die u ingeeft in combinatie met relevante marktinformatie voor uw regio, zal deze tool voor u een simulatie maken met een prijsvork voor de waarde van uw woning

In 3 stappen naar een waardesimulatie voor uw woning.

  1. Stap 1: Vul de gegevens van uw woning zo volledig mogelijk in.

    Deze stap neemt +- 5 minuten van uw tijd in beslag. U kan bepaalde vragen open laten indien u niet over de juiste informatie beschikt of meteen contact opnemen met onze makelaar. Hoe meer waarden ingevuld worden echter, hoe accurater de inschatting. 

  2. Stap 2: U krijgt meteen een eerste prijsindicatie.

    De simulatie geeft u een waardebereik waarbinnen een mogelijke verkoopprijs zou kunnen vallen, alsook een indicatie van de potentiële verhuurprijs.

  3. Stap 3: Uw gepersonaliseerde schattingsverslag wordt per mail verstuurd.

    Via e-mail sturen we u het verslag van maar liefst 15 pagina's door. Daarin kan u naast uw indicatieve waardebepaling oa tal van marktinzichten, een mobiliteitstudie, buurtinformatie, etc terugvinden. Alle belangrijke factoren die de prijs mee zullen beinvloeden komen aan bod. 

Vind de makelaar in uw regio

Wij zijn trots op ons team van fantastische makelaars. Elke dag opnieuw gaan zij ten volle voor de meest persoonlijke dienstverlening voor u als klant. Maak alvast kennis met onze makelaars in uw buurt.

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier