Hillewaere.biz, lokaal verankerd in de regio en daarom uw partner voor al uw bedrijfsvastgoed

 1. Hillewaere.biz – een gespecialiseerde afdeling binnen Hillewaere Vastgoed

  Specifiek voor de professionele klanten van onze regio, werd Hillewaere.biz ontwikkeld, een gespecialiseerde afdeling binnen Hillewaere Vastgoed. Hiermee komen we tegemoet aan de stijgende vraag van de lokale ondernemers, industriëlen, ontwikkelaars en winkeliers voor een lokale aanspreekpartner voor hun bedrijfspanden. Bedrijfsvastgoed is nu eenmaal een ander product en vraagt ook een heel andere aanpak. Andere marketing, andere doelgroep, fiscaliteit, eigenschappen, verwachtingen, opvolging,… Vaak vergt de bemiddeling in bedrijfsvastgoed ook een discrete aanpak omdat personeel, klanten en/of leveranciers (nog) niet op de hoogte zijn van de beslissing te verhuizen, verkopen, sluiten of uitbreiden.

 2. Kantoren, winkels, (semi-)industrieel vastgoed, bouwpercelen, …

  Ons kantoor heeft een ruim en uitgebalanceerd aanbod aan bedrijfsvastgoed in portefeuille, gaande van kantoren tot winkels, (semi-)industrieel vastgoed en bouwgronden. In deze context concentreert onze gespecialiseerde afdeling bedrijfsvastgoed, Hillewaere.biz, zich op fabriekspanden, ateliers, magazijnen, loodsen, industriegronden, (baan)winkels... Binnen het winkelsegment zijn wij actief in zowel kleinere, binnenstedelijke kleinhandelsprojecten als de grotere, perifere winkelparken. Kortom, voor Hillewaere.biz speelt de omvang geen rol.

 3. Investeringsvastgoed

  Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde contacten hebben wij een mooi aanbod aan beleggingspanden opgebouwd. Dat kan gaan over verhuurd semi-industrieel of kantoor- en winkelvastgoed. Deze dossiers worden steeds vooraf gecontroleerd op hun kwaliteit in alle facetten. Vertrouwen en degelijkheid zijn hier immers van cruciaal belang.

 4. Maatwerk en nieuwbouwprojecten

  In een veranderende markt waarbij de kandidaat-kopers steeds beter geïnformeerd zijn en hogere eisen stellen, is begeleiding van nieuwbouwprojecten een aparte specialisatie van ons kantoor geworden, onder de naam Hillewaere Projectbegeleiding. Wij kunnen via deze specialisatie optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, waarbij opdrachtgevers door onze nieuwbouwmakelaars op professionele wijze begeleid worden. Wij kunnen projectontwikkelaars een dienstverlening “op maat” aanbieden, gaande van een haalbaarheidsonderzoek, assistentie bij het maken van een realistisch ontwerp & concept, juridisch en fiscaal advies, dossiersamenstelling tot en met de verkoop of verhuur (op plan). Kortom, Hillewaere Projectbegeleiding vormt onmiskenbaar één van de bouwstenen uit uw project.

  Doorheen de jaren verkocht en verhuurde Hillewaere.biz verschillende nieuwbouwprojecten met o.m. winkels, KMO-units, etc. Dit vergt een specifieke begeleiding van een specialist terzake. Niet enkel de wetgeving is meer complex, maar ook de aankoop/huur ‘op plan’ vraagt vaak extra expertise. Onze nieuwbouwspecialisten kunnen deze ondersteuning bieden. Wij koppelen met plezier de kandidaat aan het juiste project. Klik hier voor een overzicht van de projecten en verkavelingen welke wij momenteel te koop aanbieden. (link naar nieuwbouwaanbod)

 5. Reconversie en herbestemming van vastgoed

  Ook voor de reconversie van industriële sites of een herbestemming van kantoor- of bedrijfsgebouwen, is Hillewaere.biz uw aanspreekpunt. Onze specialisten geven de nodige ondersteuning en advies in deze – vaak – complexe dossier. Zij weten als geen ander de waarde van deze sites of gebouwen te optimaliseren.

 6. Netwerken loont…

  Netwerken loont en dat weten onze vastgoedmakelaars als de beste. Net daarom is Hillewaere Vastgoed lid van meerdere organisaties zoals VOKA (Kamer van Koophandel), UNIZO (Unie van Zelfstandige Ondernemers), BNI (Business Network International), NSZ (Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen) en zijn onze medewerkers aangesloten bij diverse serviceclubs (Ronde Tafel, Lions Club, Ladies Circle, Rotary, Fifty-one Club,…). Dankzij allerlei netwerkbijeenkomsten en events worden contacten gelegd, banden gesmeed, deals beklonken en zo veel meer. Kortom, Hillewaere.biz staat met twee voeten tussen het ondernemerschap van de regio.

 7. Wat maakt Hillewaere Vastgoed uniek?

  Hillewaere Vastgoed is niet zomaar een makelaarskantoor. Het is een dynamische organisatie dat met een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. Hillewaere Vastgoed gaat voor meer dan u kan verwachten van een makelaar, véél meer… Klik hier voor een overzicht wat Hillewaere Vastgoed uniek maakt.

 8. Waarom verkopen/verhuren met Hillewaere Vastgoed?

  Branding is meer dan publiciteit
  - Dynamisme en originaliteit is de boodschap

  Branding is een onuitwisbaar begrip in de vastgoedwereld. Naamsbekendheid en een sterk imago spelen immers een belangrijke rol bij het aantrekken van bewoners, ondernemers, investeerders, … . Dat weten wij als geen ander. Branding is in de loop van de jaren dan ook onze specialiteit geworden.

  Alles heeft te maken met wat je communiceert en hoe je dit communiceert. Dit vereist visie, vakkennis, creativiteit, flexibiliteit en dynamisme. Want communiceren over een vastgoedobject betekent schaken op meerdere borden tegelijk. Het gaat onder ander over het verwerven van draagvlak voor en het communiceren over het project. Maar ook over de organisatie van de communicatie met partners en naar de potentiële bewoners.

  Niet voor niets werd Hillewaere Vastgoed meermaals genomineerd voor de award ‘Beste Marketing’ tijdens de Real Estate Awards georganiseerd door de Confederatie van Immobiliënberoepen in België.

  Ontdek hier met welke troeven u uw vastgoedobject beter in de markt kan plaatsen dankzij een samenwerking met Hillewaere.

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier