Onze afdeling hippisch vastgoed draait om paardenmensen. Om u.

 1. Succesvol verkopen kan ook in alle discretie

  Wanneer u paarden-gerelateerd vastgoed wenst te verkopen, dan doet u dat best met Hillewaere Hippisch Vastgoed.

  Waarom? Wij hebben in deze afdeling onze uitmuntende vastgoedkennis en ervaring uitgebreid met expertise uit de paardensector. Of het nu gaat om een privaat vastgoed of om een hippisch bedrijf gespecialiseerd in jumping, dressuur, western disciplines, mennen,... recreatief, semi of hoogprofessioneel, u kan op ons vertrouwen en rekenen.

  Vertrouwen, omdat we al decennia bewijzen het vertrouwen waardig te genieten van eigenaars en kopers in de hoogste vastgoedsegmenten. En inderdaad, op ons mag u rekenen, want onze dienstverlening kan u desgewenst uitbreiden met een volledige begeleiding inclusief projectdossier en business plan. En dit alles kan in alle discretie. Omdat uw omzet van vandaag niet mag lijden onder uw plannen voor morgen.

  Contacteer ons discreet en volledig vrijblijvend op +32 (0)14 45 10 11 of vastgoed@hillewaere.be.

 2. Zoveel variatie als persoonlijkheden

  Of het nu gaat om een karaktervol residentieel pand waarbij paarden een onderdeel van de ‘way of life’ zijn, of om een hyper-functioneel hippisch bedrijf dat moet presteren, een klein pand of een landmark in de paardenwereld... voor ieder eigendom kan u op ons rekenen.

  De hippische wereld is een wereld van unieke persoonlijkheden met eigen mogelijkheden en wensen.
  Bekijk hier ons aanbod aan paardenvastgoed.