Hillewaere Vastgoed, een bouwsteen uit uw project

 1. Hillewaere Projectbegeleiding

  In een veranderende markt waarbij de kandidaat-kopers steeds beter geïnformeerd zijn en hogere eisen stellen, is begeleiding van nieuwbouwprojecten een aparte specialisatie van ons kantoor geworden, onder de naam Hillewaere Projectbegeleiding.

  Wij kunnen via deze specialisatie optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, waarbij opdrachtgevers door onze nieuwbouwmakelaars op professionele wijze begeleid worden.

  Wij kunnen projectontwikkelaars een dienstverlening “op maat” aanbieden, gaande van een haalbaarheidsonderzoek, assistentie bij het maken van een realistisch ontwerp & concept, juridisch en fiscaal advies, dossiersamenstelling tot en met de verkoop of verhuur (op plan).

  Kortom, Hillewaere Projectbegeleiding vormt onmiskenbaar één van de bouwstenen uit uw project.

 2. Wat maakt Hillewaere Vastgoed uniek?

  Hillewaere Vastgoed is niet zomaar een makelaarskantoor. Het is een dynamische organisatie dat met een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. Hillewaere Vastgoed gaat voor meer dan u kan verwachten van een makelaar, véél meer… Klik hier voor een overzicht wat Hillewaere Vastgoed uniek maakt

 3. Waarom verkopen met Hillewaere Vastgoed?

  Branding is meer dan publiciteit - Dynamisme en originaliteit is de boodschap

  Branding is een onuitwisbaar begrip in de vastgoedwereld. Naamsbekendheid en een sterk imago spelen immers een belangrijke rol bij het aantrekken van bewoners, ondernemers, investeerders, … . Dat weten wij als geen ander. Branding is in de loop van de jaren dan ook onze specialiteit geworden.

  Alles heeft te maken met wat je communiceert en hoe je dit communiceert. Dit vereist visie, vakkennis, creativiteit, flexibiliteit en dynamisme. Want communiceren over een vastgoedobject betekent schaken op meerdere borden tegelijk. Het gaat onder ander over het verwerven van draagvlak voor en het communiceren over het project. Maar ook over de organisatie van de communicatie met partners en naar de potentiële bewoners.

  Niet voor niets werd Hillewaere Vastgoed meermaals genomineerd voor de award ‘Beste Marketing’ tijdens de Real Estate Awards georganiseerd door de Confederatie van Immobiliënberoepen in België.

  Ontdek hier met welke troeven u uw project beter in de markt kan plaatsen dankzij een samenwerking met Hillewaere.

 4. Nieuwbouwprojecten en verkavelingen

  Doorheen de jaren verkocht Hillewaere Vastgoed nieuwbouwprojecten en verkavelingen. Een kandidaat-koper voor een nieuwbouwwoning of bouwgrond, vergt een specifieke begeleiding van een specialist terzake. Niet enkel de wetgeving is meer complex, maar ook de aankoop ‘op plan’ vraagt vaak extra expertise. Onze nieuwbouwspecialisten kunnen deze ondersteuning bieden. Wij koppelen met plezier de koper aan het juiste project. Klik hier voor een overzicht van de projecten en verkavelingen welke wij momenteel te koop aanbieden.

 5. Optimale communicatie dankzij een eigen intranet per project

  Er valt ontzettend veel te communiceren rond nieuwbouwprojecten, zeker wanneer het project in constructie is. Vaak loopt dit niet van een leien dakje, met alle gevolgen van dien.

  Hillewaere Vastgoed creëerde daarom een bijzonder effectieve communicatietool. Wij stellen aan de eigenaar, bouwheer, architect, onderaannemers een intranet ter beschikking, een intuïtief en toegankelijk samenwerkingsplatform. Met apps om bestanden te delen en te beheren, kennis uit te wisselen, presentaties voor te bereiden en bijeenkomsten te plannen. Maar ook waarmee u meningen peilt, mijlpalen aankondigt en discussies start. Mogen er bijvoorbeeld geen rondleidingen op de werf plaatsvinden omdat er beton gestort is of pas geschilderd? Zijn er aangepaste plannen of prijslijsten beschikbaar? Wordt er een opendeur georganiseerd en willen we weten wie die dag aanwezig zal zijn? Wanneer vindt de volgende werfvergadering plaats? Dit intranet biedt voor alles een oplossing! Bovendien is het intranetsysteem altijd binnen handbereik via een app op uw smartphone of tablet. Foto’s vanop de werf delen via uw smartphone? Dat kan!

  Uiteraard bestaat er naast dit systeem ook nog een persoonlijke login voor de verkoper op onze website. Dankzij ons performant softwaresysteem kan elke eigenaar inloggen op een aparte website over zijn/haar eigendom of project. Hier kan men –als enige- alle acties zien die wij voor zijn/haar pand ondernemen. Volg wie naar uw eigendom informeert, welke bezoekafspraken worden ingepland, met wie de makelaar in contact is, welke publiciteit wordt gevoerd etc. Kortom, deze systeem geeft u 100% transparantie en vormt een mooie aanvulling op bovenstaande communciatietool.

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier