Onze diensten

Met een brede waaier aan makelaarsdiensten en jaarlijks ruim 700 transacties is Hillewaere Vastgoed in 35 jaar uitgegroeid tot een prominente speler in de vastgoedmarkt in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt, spelen wij steeds opnieuw in op de wijzigende trends. We doen dit op een pro-actieve en innovatieve manier. Uw vastgoedplannen zijn onze uitdaging!

Gratis taxatie?

Vul uw telefoonnummer of emailadres in en we contacteren u zo snel mogelijk!

Waarom uw eigendom verkopen/verhuren met Hillewaere Vastgoed?

 1. Wij zijn een magneet voor kandidaat-koper/-huurders

  Dankzij onze doorgedreven marketingacties en evenementen trekken wij maandelijks meer dan 60.000 unieke bezoekers naar onze website. Wij weten dus heel goed wie op zoek is naar een nieuw pand. Dit is een bijzonder voordeel wanneer u overweegt uw eigendom te verkopen of te verhuren.

 2. Velen kennen de prijs, slechts enkelen de waarde

  Wij bezoeken dagelijks tientallen eigendommen. Daardoor hebben we een uitstekende regionale marktkennis en weten we hoe de beste prijs te realiseren. Voor een waardebepaling van uw eigendom, klik hier.

 3. Geen tijd overdag? Wij zijn voor u bereikbaar tot 23u, 7 dagen per week

  U werkt hard, daarom wij ook! 25% van onze bezichtigingen vindt plaats na de kantooruren en 50% van de bezoekers op onze website surft ’s avonds. Net daarom zijn wij bereikbaar tot 23u ’s avonds en dit 7 dagen per week via onze online chatservice. Klik rechtsonder op het chat-icoontje om een chat met één van onze medewerkers te starten.

 4. Expertise binnenshuis bespaart tijd

  Wij verspillen geen waardevolle tijd. Dankzij een doorgedreven samenwerking tussen onze fotografen, energie-experten, makelaars, marketingafdeling, etc. kan uw eigendom sneller dan ooit online geplaatst worden.

 5. Mijn Hillewaere Login

  Blijf als eigenaar op de hoogte via uw persoonlijke eigenaarslogin op onze website. Dankzij ons performant softwaresysteem kan u via onze website inloggen op een aparte pagina over uw eigendom. Hier kan u –als enige- alle acties zien die wij voor uw pand ondernemen.

  Volg wie naar uw eigendom informeert, welke bezoekafspraken worden ingepland, met wie de makelaar in contact is, welke publiciteit wordt gevoerd etc. Kortom, ga voor 100% transparantie!

 6. Maximale online en offline marketing

  Naast onze eigen website die meer dan 2000 bezoekers per dag trekt, zijn wij ook prominent aanwezig op alle mogelijke portaalwebsites (immoweb, zimmo, hebbes, luxevastgoed, immovlan, tweedehands, immoscoop…) en sociale media (facebook, linkedin, twitter, vimeo, youtube,…). Ook in de lokale en nationale printed media zal u Hillewaere Vastgoed op regelmatige tijdstippen terugvinden (vb. Streekkrant, Gazet van Antwerpen, Trends, Residence Magazine, etc.). Daarnaast voeren wij een doorgedreven digitale marketing via onze wekelijkse, elektronische nieuwsbrieven. Niet voor niets werd Hillewaere meermaals genomineerd voor de award ‘Beste Marketing’ tijdens de Real Estate Awards.

 7. Professionele fotografie

  De eerste indruk maakt vaak het verschil tussen ‘te koop’ en ‘verkocht’. Daarom laten wij niets aan het toeval over en maken wij werk van een professionele fotoreportage van uw eigendom, zowel binnen als buiten.

 8. Vogelperspectief

  Naast foto’s vanuit het bekende perspectief vanaf de grond, maken luchtfoto’s extra indruk. Met drones kunnen wij fascinerende 360° luchtpanorama’s en adembenemende hoogtefoto’s van uw eigendom creëren. Zo wordt de tuin en de omgeving extra in de kijker gezet.

 9. 3D-virtuele tours - Onze "poppenhuisjes"

  We zouden Hillewaere Vastgoed niet zijn, indien we niet nóg verder zouden gaan in het presenteren van uw vastgoed. Met onze 3D-poppenhuizen maken wij een realistische en meeslepende online ervaring van het gehele interieur van uw eigendom. Deze tours zijn van een nieuw tijdperk, alsof je er écht doorheen wandelt! Kandidaten krijgen op deze manier een duidelijk beeld van uw pand. Nutteloze bezoeken worden vermeden en kandidaten worden niet teleurgesteld in hun verwachtingen.

 10. Digitale grondplannen

  De indeling van uw eigendom wordt overzichtelijk voorgesteld door middel van digitale grondplannen. Uniek hierin is de fotorealistische achtergrond. Ongezien in de vastgoedmarkt!

 11. Visualiseer uw nieuwbouwproject of verbouwing

  Impressies van een nieuwbouwproject of van een geplande verbouwing, geven een haarscherpe weergave van wanneer dit gerealiseerd zou zijn. 3D-visualisaties van interieur, exterieur, vogelvlucht of dwarsndoorsnede? Alles is mogelijk.

 12. Make-over van interieur of exterieur

  Vaak heeft een eigendom meer potentie dan op het eerste zicht lijkt. Dankzij onze make-overservice kunnen wij de potentie van een pand duidelijk maken. Foto’s van een leegstaande woning of een verouderd interieur, restylen we met een modern, klassiek of landelijk interieur. Ook kleine verbouwingen zoals het wegbreken van een muur tussen 2 ruimten of een nieuwe badkamer of keuken, kunnen we realiseren.

 13. Sfeervolle vastgoedfilms

  Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een video zegt nog veel meer. Bewegend beeld is één van de meest krachtige en effectieve manieren van visuele communicatie. Net daarom verzorgt Hillewaere Vastgoed voor haar klanten Full HD filmproducties. Laat potentiële kopers uw eigendom beleven met een unieke vastgoedfilm. Originele perspectieven en shots van de camera laten de kijker zweven door uw pand. In combinatie met een vleugje mysterie, wordt de kijker net voldoende getriggerd om het eigendom in levende lijve te willen bezoeken. Ook promoten wij uw film via diverse kanalen zoals o.m. Vimeo, Youtube, Facebook, LinkedIn…

 14. Fullcolour, glossy brochures

  Onze eigen grafische afdeling voorziet een fullcolour, glossy pandbrochure van uw eigendom. In deze digitaal geprinte folder verschijnen de meest aantrekkelijke foto’s van uw eigendom, de plannen, beschrijving en technische details. Kortom, alle basisinformatie noodzakelijk voor een eerste, goede indruk van het pand.

 15. Buurtmailings

  Buren kunnen vaak een belangrijke bijdrage leveren in de verkoop of verhuring van uw eigendom. Daarom vinden wij het belangrijk dat ook zij op de hoogte worden gebracht van het feit dat er een eigendom in hun buurt te koop/huur wordt aangeboden. Via geadresseerde postkaarten informeren wij hen zowel bij de start van de verkoop/verhuring, als op het moment dat er een transactie gerealiseerd werd en zij een nieuwe bewoner in hun buurt mogen verwachten.

 16. Evenementen, infodagen, opendeurdagen

  Op regelmatige tijdstippen kan u Hillewaere Vastgoed terugvinden op lokale evenementen & beurzen, en organiseren wij info- en opendeurdagen. Bovendien beschikken over een eigen evenementenruimte waar we klanten in een aangename, persoonlijke setting kunnen uitnodigen, de ‘Hillewaere Lounge’. Wenst u één van onze events bij te wonen? Houd dan zeker onze website in de gaten voor een overzicht van de geplande evenementen.

 17. Bezoekenquête: weet hoe belangstellenden écht over uw eigendom denken !

  Na een bezichtiging bent u ongetwijfeld razend benieuwd wat de potentiële koper of huurder van uw eigendom vindt. Wil de belangstellende een tweede bezichtiging aanvragen, een bod uitbrengen of is er geen interesse en waarom dan niet? Direct om een reactie vragen na het bezoek geeft een onzuiver en globaal beeld. Tijdens een rondleiding geeft de kandidaat vaak weinig prijs over wat hij écht van het pand vindt. Ook na het bezoek geeft een kandidaat-koper/huurder dikwijls niet zijn juiste beoordeling – vaak uit beleefdheid om de eigenaar niet te kwetsen of omdat de kandidaat nu éénmaal wat meer tijd nodig heeft om het eigendom te laten bezinken. De Hillewaere Bezoekenquête biedt dé ideale oplossing!

  Dit is een korte, digitale enquête die Hillewaere Vastgoed uitstuurt naar de kandidaat na een bezichtiging. Met deze bezoekenquête krijgt u als eigenaar aldus bijkomende, betrouwbare feedback over uw pand:

  • Wat vindt de kandidaat positief/negatief aan uw eigendom?
  • Wat vindt de kandidaat van uw vraagprijs?
  • Is de kandidaat oriënterend of zijn er concrete verhuisplannen?
  • Wenst de kandidaat een vervolgbezichtiging? U zal door Hillewaere Vastgoed gecontacteerd worden om een nieuwe afspraak in te plannen.
  • Wenst de kandidaat een bod uit te brengen? Hillewaere Vastgoed zal u contacteren om samen een onderhandelingsstrategie uit te stippelen.

  De Bezoekenquête geeft u meer grip op potentiële kopers/huurders en een beter inzicht in uw kansen op de vastgoedmarkt. Maximaliseer op deze manier uw verkoopkansen!

 18. Doorgedreven dossiersamenstelling

  De laatste jaren is de verkoop van een onroerend goed administratief een zeer complexe aangelegenheid geworden. Door de ervaring die Hillewaere Vastgoed heeft opgebouwd met duizenden succesvolle transacties, weten wij elke situatie goed in te schatten. Zo zullen wij ervoor zorgen dat de aan- en verkoop van een eigendom probleemloos verloopt tot en met en zelfs ná de notariële akte. Wij gaan er prat op dat elk dossier voorzien is van volledige en up-to-date informatie. Het administratief dossier bestaat uit o.m. de volgende stukken:

  • Eigendomstitel
  • Kadastrale legger en kadastraal plan
  • Bodemattest
  • Gemeentelijke vastgoedinformatie
  • Energieprestatiecertificaat (EPC of EPB)
  • Elektriciteitskeuring
  • Plannen van het eigendom
  • Bouwvergunning of regularisatiedossier
  • Bouwvoorschriften
  • Verkavelingsvergunning en -documenten
  • Conformiteitsattest stookolietank
  • Syndicusinformatie
 19. Aankoopfinanciering binnen handbereik

  Een eigendom kopen en de beste hypotheek vinden? Ook hiervoor kan men terecht bij Hillewaere, en meer bepaald bij Hypotheekpunt - regio Turnhout, onderdeel van Hillewaere Groep. Bij Hypotheekpunt nemen we nog de tijd om naar onze klanten te luisteren en te helpen met hun projecten, klein en groot. Dankzij het brede gamma aan oplossingen kunnen we gericht advies op maat bieden. Dankzij Hypotheekpunt binnen de Hillewaere Groep, kan het beslissingsproces voor een kandidaat-koper ongetwijfeld versneld worden.

  Hypotheekpunt - regio Turnhout: Parklaan 46 2300 Turnhout - Tel: 014 55 10 11

 20. Wat maakt Hillewaere Vastgoed bovenop dit alles nog meer uniek?

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier