Velen kennen de prijs, slechts enkelen de waarde

 1. Gratis taxatie

  Voor een degelijke waardebepaling van uw eigendom bent u bij Hillewaere aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende regionale marktkennis krijgt u een taxatie, gebaseerd op de steeds wisselende marktomstandigheden. De ideale waarde is immers de prijs die een potentiële koper bereid is te investeren. En die impulsen verwerken is nu net wat Hillewaere doet om een zo correct mogelijke prijs te bepalen.

  Overweegt U Uw eigendom te verkopen of te verhuren? Klik hier en ontdek waarom Hillewaere Vastgoed daarvoor dé beste partij is. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze jarenlange expertise uw wensen en verwachtingen kunnen invullen.

  Met plezier lichten wij onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek.
  Contacteer ons voor een vrijblijvende waardebepaling.

 2. Infoavonden 'Wat is uw woning waard?'

  Op regelmatige tijdstippen organiseren wij infoavonden met als topic ‘Wat is uw woning waard?’. We bekijken op buurt- en gemeenteniveau wat de evolutie van de vastgoedprijzen waren, we splitsen dit op per type vastgoed (gronden, appartementen, woningen en villa’s), we stellen de demografische ontwikkeling voor en de impact ervan op de vastgoedprijzen. We achterhalen wie de kopers vroeger waren, wie ze op heden zijn en welke koperpubliek we in de toekomst mogen verwachten. Kortom, een interessante avond voor iedereen die met kennis van zaken wil handelen.

  Wenst u één van onze infoavonden bij te wonen?
  Houd dan zeker onze website in de gaten voor een overzicht van de geplande evenementen.

  Hebt u een infoavond gemist? Geen nood. Wij komen u graag een toelichting geven in een persoonlijk gesprek. Contacteer ons hiervoor via vastgoed@hillewaere.be of 014/45.10.11.