Hier begint mooi wonen

Hillewaere Vastgoed focust zich op de bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentiële woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in het gemiddelde en hogere marktsegment in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Onze hoogopgeleide en getrainde medewerkers garanderen u een professionele dienstverlening, gebruik makend van een jarenlang uitgebouwd netwerk. Vanuit onze 10 vastgoedshops bieden wij onze klanten een unieke aankoopbeleving in hun zoektocht naar een nieuwe woning of bedrijfsgebouw. Toegevoegde waarde in alle aspecten van onze diensten is de rode draad door ons bedrijf.

En er is meer ...

Met een brede waaier aan makelaarsdiensten is Hillewaere uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt, spelen wij steeds opnieuw in op de wijzigende trends. We doen dit op een proactieve en innovatieve manier. Uw vastgoedplannen zijn onze uitdaging!

CIB, BIV IPI, VOKA, UNIZO

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Niet enkel de kwaliteit van onze vastgoedobjecten, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Hillewaere beschikt over een jong en dynamisch team van erkende vastgoedmakelaars. Wij werken volgens de deontologische code van het BIV (Beroepsinstituut Van Vastgoedmakelaars) en zijn lid van meerdere organisaties zoals het CIB (Confederatie van de Immobiliënberoepen van België), VOKA, UNIZO etc. Wij zijn ervan overtuigd dat mede door een permanente bijscholing van ons team, wij een optimale service kunnen bieden. Een kwaliteitsgarantie op maat. Wat houdt dat in? Een tevreden klant is het beste bewijs. Enkel en alleen dan zijn wij het ook.

Wat maakt ons uniek?

 1. Netwerk van stijlvolle vastgoedshops

  De vastgoedshops van ons netwerk vormen een eye-catcher in het straatbeeld en zijn een plek waar ons cliënteel zich thuis voelt. Momenteel zijn er 10 vastgoedshops en is er de intentie om het netwerk nog uit te breiden. Klik hier voor meer info over onze kantoren.

 2. Langere openingsuren

  U werkt hard, daarom wij ook! 25% van onze bezichtigingen vindt plaats na de kantooruren en 50% van de bezoekers op onze website surft ’s avonds. Net daarom zijn wij bereikbaar tot 23u ’s avonds en dit 7 dagen per week.

 3. Schaalgrootte dankzij honderden eigendommen in ons aanbod

  Hillewaere Vastgoed heeft het voordeel van een uniek marktinzicht te hebben door het volume aan panden te koop en te huur. Onze makelaars doen tientallen taxaties elke maand waardoor ze een uitstekende regionale marktkennis hebben.

 4. Winnaar Real Estate Award

  Verschillende keren viel Hillewaere Vastgoed in de prijzen tijdens de uitreiking van de Real Estate Awards. Niet enkel onze doelgerichte marketingcampagnes sprongen in het oog, ook ontvingen wij de prijs van ‘Beste Werkgever’ in de sector.

 5. Hillewaere Magazine

  4 keer per jaar verschijnt het Hillewaere Magazine, hét meest gelezen vastgoedmagazine in de regio! 160.000 exemplaren worden steeds weer bus-aan-bus verdeeld in de regio, aan specifieke doelgroepen en onder ons cliënteel. Telkens weer is het een uitgave om fier op te zijn, boordevol kwalitatief vastgoed en trendy lifestyle artikels. Klik hier en lees het meest recente magazine online.

 6. Deel van Hillewaere Groep

  Hillewaere Vastgoed is meer dan een netwerk van vastgoedkantoren, het is onderdeel van Hillewaere Groep. Deze groep omvat 3 dienstverlenende bedrijven: Hillewaere Vastgoed, Hillewaere Verzekeringen en Hillewaere Finance/Hypotheekpunt. De missie van Hillewaere Groep: onze klanten optimaal adviseren bij het verwerven, beheren en beschermen van zowel hun roerend als onroerend vermogen. Binnen dit groter geheel, kan Hillewaere Vastgoed mee profiteren van het opgebouwde cliënteel, naamsbekendheid en expertise binnen de andere takken. Onze vastgoedmakelaars worden door de collega’s van Hillewaere Verzekeringen en Hillewaere Finance (Hypotheekpunt) optimaal ondersteund om hun cliënten ook over financiële issues, hypotheken en verzekeringskwesties correct te informeren. Voor meer info over Hillewaere Groep, klik hier.

 7. Eigen evenementenruimte ‘Hillewaere Lounge’

  Op regelmatige tijdstippen kan u Hillewaere Vastgoed terugvinden op lokale evenementen & beurzen, en organiseren wij info- en opendeurdagen. Bovendien beschikken over een eigen evenementenruimte waar we klanten in een aangename, persoonlijke setting kunnen uitnodigen, de ‘Hillewaere Lounge’. Wenst u één van onze events bij te wonen? Houd dan zeker onze website in de gaten voor een overzicht van de geplande evenementen.

 8. Professionele medewerkers & erkende vastgoedmakelaars

  Een succesvol bedrijf kan enkel bestaan wanneer een groep enthousiaste, competente en gedreven medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven. Hillewaere is zo’n bedrijf! Wij zijn continu op zoek naar mensen die geen genoegen nemen met het gemiddelde. Daar staat tegenover dat wij er alles aan doen om onze medewerkers in optimale omstandigheden te laten presteren.

  Wij werken met een team van BIV-erkende vastgoedmakelaars en professionele medewerkers, elk voorzien van een eigen expertise zoals o.m. residentieel vastgoed, bedrijfsvastgoed, investeringsvastgoed, paardenvastgoed, waardebepaling, etc. Wij voorzien intensieve en continue opleidingen voor al onze medewerkers zowel voor administratieve als commerciële functies.

  Hillewaere Vastgoed werd in 2012 zelfs beloond met de titel ‘Beste werkgever in de vastgoedsector’ door de eigen beroepsorganisatie Confederatie Immobiliënberoepen België. Ben jij ook op zoek naar een uitdaging waarin je het verschil kan maken? Klik hier voor een overzicht van de beschikbare vacatures.

 9. Een firma in beweging

  Als ‘actieve’ makelaar, blijft Hillewaere Vastgoed continue in beweging. Opgericht in 2002 in Turnhout, is Hillewaere Vastgoed uitgegroeid tot een prominente speler in de vastgoedmarkt in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Na de overname van het Makelaarskantoor P. Heeren in 2007 verhuisde het hoofdkantoor naar Oud-Turnhout en nadien naar Turnhout, waar het nu nog steeds gevestigd is. Inmiddels telt ons netwerk 10 vastgoedshops en 15 verzekeringskantoren.

 10. Kwaliteit. Credibiliteit. Integriteit. Professionalisme.

  Kwaliteit, credibiliteit, integriteit en professionalisme, dat is waar wij voor staan. Niet enkel wat betreft onze vastgoedobjecten, maar ook wat betreft onze dienstverlening. Hillewaere Vastgoed beschikt over een jong en dynamisch team van erkende vastgoedmakelaars. Wij werken volgens de deontologische code van het BIV (Beroepsinstituut Van Vastgoedmakelaars) en zijn lid van meerdere organisaties zoals het CIB (Confederatie van de Immobiliënberoepen van België), VOKA, UNIZO etc. Deze lidmaatschappen garanderen verkopers, kopers, verhuurder en huurders een optimale service. Een kwaliteitsgarantie op maat. Wat houdt dat in? Een tevreden klant is het beste bewijs. Enkel en alleen dan zijn wij het ook.

 11. 2000 unieke bezoekers per dag op onze website

  Dagelijks surfen meer dan 2000 unieke bezoekers per dag naar www.hillewaere.be. 50% van ons cliënteel surft met een smartphone of tablet naar onze website. U ook? Daarom past onze site zich aan naar mobiele of traditionele gebruikers. De mobiele site houdt rekening met de kleinere schermresolutie door minder detail, grotere knoppen en een beperktere inhoud te tonen.

 12. Maximale online en offline marketing

  Naast onze eigen website die meer dan 2000 bezoekers per dag trekt, zijn wij ook prominent aanwezig op alle mogelijke portaalwebsites (Immoscoop, Immoweb, Zimmo, Hebbes, Luxevastgoed, Immovlan, Kapaza,…) en sociale media (Facebook, Linkedin, Twitter, Vimeo, Youtube,…). Ook in de lokale en nationale printed media zal u Hillewaere Vastgoed op regelmatige tijdstippen terugvinden (vb. Streekkrant, Gazet van Antwerpen, Trends, Residence Magazine, etc.). Daarnaast voeren wij een doorgedreven digitale marketing via onze wekelijkse, elektronische nieuwsbrieven. Niet voor niets werd Hillewaere meermaals genomineerd voor de award ‘Beste Marketing’ tijdens de Real Estate Awards.

 13. Doorgedreven pandpresentaties & dossiersamenstelling

  Een eerste indruk maakt vaak het verschil tussen ‘te koop’ en ‘verkocht’. Daarom laten wij niets aan het toeval over en kiezen wij bewust voor een maximale, professionele presentatie van elk vastgoedobject ongeacht de prijsklasse van het pand:

  a. Professionele fotografie
  Wij maken werk van een professionele fotoreportage van elk eigendom met kwalitatieve foto’s in hoge resolutie van zowel binnen als buiten.

  b. Vogelperspectief
  Naast foto’s vanuit het bekende perspectief vanaf de grond, maken luchtfoto’s extra indruk. Met drones maken wij fascinerende 360° luchtpanorama’s en adembenemende hoogtefoto’s. Zo wordt de tuin en de omgeving extra in de kijker gezet.

  c. 3D-virtuele tours - Onze "poppenhuisjes"
  We zouden Hillewaere Vastgoed niet zijn, indien we niet nóg verder zouden gaan in het presenteren van vastgoed. Met onze 3D-poppenhuizen maken wij een realistische en meeslepende online ervaring van het gehele interieur van een woning of bedrijfspand. Deze tours zijn van een nieuw tijdperk, alsof je er écht doorheen wandelt!

  d. Digitale grondplannen
  De indeling van panden wordt overzichtelijk voorgesteld door middel van digitale grondplannen. Uniek hierin is de fotorealistische achtergrond. Ongezien in de vastgoedmarkt!

  e. Visualiseer uw nieuwbouwproject of verbouwing
  Impressies van een nieuwbouwproject of van een geplande verbouwing, geven een haarscherpe weergave van wanneer dit gerealiseerd zou zijn. 3D-visualisaties van interieur, exterieur, vogelvlucht of dwarsndoorsnede? Alles is mogelijk.

  f. Make-over van interieur of exterieur
  Vaak heeft een eigendom meer potentieel dan op het eerste zicht lijkt. Dankzij onze make-overservice kunnen wij het potentieel van een pand duidelijk maken. Foto’s van een leegstaande woning of een verouderd interieur, restylen we met een modern, klassiek of landelijk interieur. Ook kleine verbouwingen zoals het wegbreken van een muur tussen 2 ruimten, een nieuwe badkamer of keuken, een andere buitengevel etc. kunnen we realiseren.

  g. Sfeervolle vastgoedfilms
  Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een video zegt nog veel meer. Bewegend beeld is één van de meest krachtige en effectieve manieren van visuele communicatie. Net daarom verzorgt Hillewaere Vastgoed voor haar klanten Full HD filmproducties. In samenwerking met een professionele cameracrew worden hoogwaardige, sfeervolle vastgoedfilms gemaakt, die via diverse kanalen gepromoot worden zoals o.m. Vimeo, Youtube, Facebook, LinkedIn…

  h. Fullcolour, glossy brochures
  Onze eigen grafische afdeling voorziet een fullcolour, glossy pandbrochures van elk eigendom. In deze digitaal geprinte folder verschijnen de meest aantrekkelijke foto’s van het eigendom, de plannen, beschrijving en technische details. Kortom, alle basisinformatie die noodzakelijk is voor een eerste, goede indruk van het pand.

  i. Buurtmailings
  Buren kunnen vaak een belangrijke bijdrage leveren in de verkoop of verhuring van uw eigendom. Daarom vinden wij het belangrijk dat ook zij op de hoogte worden gebracht van het feit dat er een eigendom in hun buurt te koop/huur wordt aangeboden. Via geadresseerde postkaarten informeren wij hen zowel bij de start van de verkoop/verhuring, als op het moment dat er een transactie gerealiseerd werd en zij een nieuwe bewoner in hun buurt mogen verwachten.

  j. Doorgedreven dossiersamenstelling
  De laatste jaren is de verkoop van een onroerend goed administratief een zeer complexe aangelegenheid geworden. Door de ervaring die Hillewaere Vastgoed heeft opgebouwd met duizenden succesvolle transacties, weten wij elke situatie goed in te schatten. Zo zullen wij ervoor zorgen dat de aan- en verkoop van een eigendom probleemloos verloopt tot en met en zelfs ná de notariële akte. Wij gaan er prat op dat elk dossier voorzien is van volledige en up-to-date informatie. Het administratief dossier bestaat uit o.m. de volgende stukken:

  • Eigendomstitel
  • Kadastrale legger en kadastraal plan
  • Bodemattest
  • Gemeentelijke vastgoedinformatie
  • Energieprestatiecertificaat (EPC of EPB)
  • Elektriciteitskeuring
  • Plannen van het eigendom
  • Bouwvergunning of regularisatiedossier
  • Bouwvoorschriften
  • Verkavelingsvergunning en -documenten
  • Conformiteitsattest stookolietank
  • Syndicusinformatie
 14. Verhuispakket

  Proficiat! U hebt een woning verkocht of gekocht, verhuurd of gehuurd? Dan is het tijd om te denken aan uw verhuis. Hoe minder u aan het toeval over laat, hoe prettiger uw verhuis en de intrek in uw nieuw eigendom zal verlopen. Tijdig de nodige stappen ondernemen is dus absoluut noodzakelijk om uw verhuis vlekkeloos te laten verlopen. Hillewaere Vastgoed biedt u een nuttig verhuispakket aan met tips en documenten. Neem ook een kijkje op de handige USB stick die u ontvangt. Hierop staat veel handige informatie omtrent o.a. verhuizen, wetgeving, verbouwen en leuke weetjes en adressen.