Penthouse te Turnhout

Optie Te Koop - Antoine Coppenslaan 11 - A, 2300 Turnhout

Ref: 01/1923

€ 1 200 000

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

Unieke, uiterst luxueuze penthouse van 367 m² met zuidgericht terras van 40 m². Gelegen op de bovenste verdiepingen (nivo 13 & 14) van het gebouw Volador aan de jachthaven van Turnhout. Op de 13de verdieping bevindt zich de zitruimte, groot terras, eetkamer, keuken, berging en gastentoilet. Een interne trap (mogelijkheid tot lift) geeft toegang tot de hoogste verdieping van Turnhout. Hier treffen we 3 slaapkamers, badkamer, douchekamer, dressing, toilet, technisch lokaal en een polyvalente ruimte. De grote glaspartijen in de penthouse bezorgen de bewoner unieke, panoramische zichten over Turnhout en omgeving. De penthouse wordt afgewerkt opgeleverd. Inspraak in de afwerking is mogelijk. In de ondergrondse parkeergarege bevindt zich tot slot een individuele kelderruuimte en een fietsenberging. Twee garageboxen zijn alvast voorbehouden voor de penthouse en optioneel te koop.

Architecturaal vormt Residentie Volador hèt zwaartepunt van de kadeontwikkeling Anco Torens, en verkrijgt het een vooruitgeschoven positie tegenover de andere bebouwing aan de kanaaldijk. Het gebouw is uitgewerkt als monolitisch geheel, met overwegend inpandige terrassen: een herinnering aan de hoogste silo van de Anco-site. De toren haalt een hoogte van bijna 50 meter! Hierdoor worden glansrijke panorama’s over de bruisende stad en het omliggende groen gecreëerd.

De Anco-Torens sluiten naadloos aan op de Nieuwe Kaai die door de stad werd heraangelegd tot een aangename wandel- en fietspromenade. Wonen aan het water in een rustige en groene omgeving, in combinatie met een ideale ligging vlakbij het stadscentrum, is iets wat binnen Uw handberiek ligt. De constructie is gestart op 1 maart 2011.

Documenten

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2011
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
2011
Bewoonbare oppervlakte
367 m²
Woonkamer
55 m²
Keuken
30 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
2
Terras
40 m²
Riolering
Ja

Voorzieningen

Lift
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

1 200 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie