Commerciële winkel te Ravels

Te Koop - Kerkstraat 4, 2380 Ravels

Ref: 01/3489

€ 218 400

 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

Handelspand nr. 3 met tuin in Residentie Marktplein

Handelspand nr. 3: Commerciële ruimte (135m²) op de gelijkvloerse verdieping met een achterliggende tuin van 84m². Casco aankoop volgens lastenboek. Afwerking naar eigen keuze. Minimaal 2 ondergrondse parkeerplaatsen aan te kopen. Optioneel zijn meer parkings mogelijk. Privatieve kelder is optioneel. Inclusief 2 fietsenbergingen.

In het hartje van Ravels, naast de kerktoren, ontwikkelt bouwbedrijf Pluym-Van Loon een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 31 appartementen, 3 handelspanden, 65 ondergrondse parkeerplaatsen en 38 privatieve kelders. Prijzen vanaf EUR 177.450 (excl. kosten).

Ravels is een dynamische en groene grensgemeente gelegen in het noordoosten van de provincie Antwerpen en langs de verbindingweg tussen Turnhout en Tilburg. Het is een landelijke gemeente met nog veel open ruimte en uitgestrekte bosgebieden. Samen met haar fusiegemeenten Weelde en Poppel vind je hier een oase van rust en groen. Bij de talrijke groengebieden vormt het imposante Gewestbos de absolute blikvanger. Heerlijk om in te fietsen en wandelen. Naast al deze natuurpracht, is de gemeente ook trots op haar fraaie molens en prehistorische grafheuvels. Wist je dat Ravels met een oppervlakte van 9.499Ha de 5de grootste gemeente van de provincie Antwerpen is?

Technische details

Hoofdkenmerken

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen

Objectgegevens

Aantal verdiepingen
4
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

218 400

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Foto galerij

Locatie

 

Gerelateerde panden