Servicekantoor te Retie

Te Huur - Molsebaan 54, 2470 Retie

Ref: 04/8964

€ 3 950

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

TE HUUR : Exclusief kantoor van 430 m²

Op de drukke verbindingsweg tussen Retie en Mol, ligt dit prestigieuze gebouw met een woning en aanpalende kantoorruimte van ca. 430 m² omgeven door groen. Een mooi aangelegde parking vooraan biedt parkeergelegenheid voor 12 wagens.

Indeling:
Het geheel is verdeeld over 2 niveau’s. Op de benedenverdieping bevindt zich de inkomhal en ontvangstbalie met aansluitend een open space-office voor ca. 8 medewerkers en een ruim mobiel archief (Elba). Verder is er de ontvangstruimte met vergaderzaal en kleine sanitaire blok. Tenslotte een ruim directiekantoor met aansluitende vergaderruimte. Ook de berging, printroom e.d. bevinden zich op dit niveau.

Op de 2e verdieping (bereikbaar via trap of lift) zijn er 5 afzonderlijke kantoren van verschillende oppervlaktes en een sanitair blok.

De gehele kantoorruimte is in dezelfde standingvolle stijl afgewerkt, waar gebruik gemaakt werd van kwaliteitsvolle materialen met een warme sfeer zonder het professionele karakter te verliezen.

Het spreekt voor zich dat alle voorzieningen (Data, serverroom, bekabeling, telefooncentrale, airco, verluchting, alarm,…) aanwezig zijn in dit prestigieuze pand.

Inpandig bevindt zich nog een conciërge appartement met gescheiden ingang welke afzonderlijk optioneel bij te huren is.

Foto's: Credits AIM

Documenten

Technische details

Hoofdkenmerken

Beschikbaar vanaf
Onmiddellijk
Renovatiejaar
2006

Objectgegevens

Bewoonbare oppervlakte
430 m²

Voorzieningen

Lift
Ja
mijnhuurprofiel.be

Het vinden van het geschikte huurpand is vaak een proces van lange adem. Bij Hillewaere Vastgoed willen we deze zoektocht daarom zo aangenaam mogelijk maken. We werken hiervoor samen met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst.

Voordeel van een huurprofiel

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Doel verhuur

Op welke data / uren is een bezoek voor u mogelijk?*

Vrijblijvende info die u met ons wil delen:

Welke specifieke info wenst u te ontvangen?

Locatie