Servicekantoor te Retie

Te Huur - Molsebaan 54, 2470 Retie

Ref: 04/8964

€ 3 950

Vorige
Volgende
TE HUUR : Exclusief kantoor van 430 m²

TE HUUR : Exclusief kantoor van 430 m²

Op de drukke verbindingsweg tussen Retie en Mol, ligt dit prestigieuze gebouw met een woning en aanpalende kantoorruimte van ca. 430 m² omgeven door groen. Een mooi aangelegde parking vooraan biedt parkeergelegenheid voor 12 wagens.

Indeling:
Het geheel is verdeeld over 2 niveau’s. Op de benedenverdieping bevindt zich de inkomhal en ontvangstbalie met aansluitend een open space-office voor ca. 8 medewerkers en een ruim mobiel archief (Elba). Verder is er de ontvangstruimte met vergaderzaal en kleine sanitaire blok. Tenslotte een ruim directiekantoor met aansluitende vergaderruimte. Ook de berging, printroom e.d. bevinden zich op dit niveau.

Op de 2e verdieping (bereikbaar via trap of lift) zijn er 5 afzonderlijke kantoren van verschillende oppervlaktes en een sanitair blok.

De gehele kantoorruimte is in dezelfde standingvolle stijl afgewerkt, waar gebruik gemaakt werd van kwaliteitsvolle materialen met een warme sfeer zonder het professionele karakter te verliezen.

Het spreekt voor zich dat alle voorzieningen (Data, serverroom, bekabeling, telefooncentrale, airco, verluchting, alarm,…) aanwezig zijn in dit prestigieuze pand.

Inpandig bevindt zich nog een conciërge appartement met gescheiden ingang welke afzonderlijk optioneel bij te huren is.

Foto's: Credits AIM

Documenten

Technische details

Hoofdkenmerken

Beschikbaar vanaf
Onmiddellijk
Renovatiejaar
2006
Bewoonbare oppervlakte
430 m²

Voorzieningen

Lift
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

Bij Hillewaere Vastgoed willen we de zoektocht naar een geschikte woning zo aangenaam mogelijk maken en u de beste service aanbieden. We werken hiervoor met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst. Via de knop "bezoek aanvragen" kan u alvast uw huurprofiel aanmaken en plannen wij uw bezoekaanvraag in.

  • Ik wens

Doel verhuur

Op welke data / uren is een bezoek voor u mogelijk?*

Vrijblijvende info die u met ons wil delen:

Welke specifieke info wenst u te ontvangen?

Frédéric Robberechts De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Biz
Frédéric Robberechts
Tel: +32 (0)14 45 10 11
GSM: +32 (0)477 66 89 89
frederic.robberechts@hillewaere.be

Maak kennis met Frédéric Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!