Ref: 04/9412

€ 276 230

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

Turnova - Academie Kwartier - Residentie Dans - App. X 2.3


Appartement X 2.3 - Dit appartement van 113m² bevindt zich op de tweede verdieping van Residentie Dans. Het omvat een inkomhal met vestiaire, apart toilet, leefruimte met eetkamer, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet en een zuid-gericht terras van 19m² met bijhorende buitenberging. Optioneel ondergrondse en privatieve parkeerplaats en privatieve berging. Lift en gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Bezoek ons nieuwe Hillewaere vastgoed pop-up Turnova kantoor aan de Grote Markt in Turnhout.
De volledige Turnova maquette, de 24h/24h werf webcam en virtuele 3D beelden staan te wachten op jullie ! Wij zijn aanwezig op ma van 10u-13u, woe- en vrij van 9u-12.30u of op afspraak. Tot snel !

Turnova wordt een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Wonen, winkelen, werken en vooral beleven: in Turnova kan het allemaal. De Turnovasite wordt ingedeeld in 5 verschillende kwartieren met elk zijn eigen specifieke eigenschappen. Het Academie Kwartier is er daar eentje van. Naast twee gebouwen voor de nieuwe Stedelijke Academie komen er ook drie gloednieuwe residenties met appartementen, nl. Residenties Dans, Woord en Muziek.

Wonen in het Academie Kwartier heeft tal van voordelen. De Stedelijke Academie ligt op een steenworp. Volgen u of uw kinderen muziek- of tekenles? Vanaf nu hoeft u daar absoluut niet ver voor te reizen, het ligt immers bij de deur. Winkels, cafés, restaurants, terrasjes… Doordat u in hartje Turnhout woont, ligt het allemaal op enkele minuutjes wandelen. Dankzij de nabijgelegen autosnelwegen, de ondergrondse parking, de verschillende bushaltes en het treinstation is bovendien de bereikbaarheid ideaal. Jong, oud, alleenstaanden of gezinnen met kinderen, iedereen zal er zijn thuis vinden Er zijn woningen voor elk budget met startprijzen vanaf EUR 123.860 (excl. aankoopkosten).

Wonen in Residentie Dans – Hedendaagse architectuur hand in hand laten gaan met het historisch erfgoed van de vroegere Brepolsdrukkerij: dát is het doel van Residentie Dans. De rode baksteen en de industriële uitstraling van het gebouw verwijzen dan ook naar het rijke verleden van de site. Residentie Dans ligt aan de Baron Frans Dufourstraat en kijkt uit op het toekomstig academisch plein. Het gebouw huisvest 11 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Het gelijkvloers is een commerciële ruimte van 301m². E-peil: <70

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2017
Stedenbouwkundige vergunning
-
Stedenbouwkundige bestemming
Niet opgegeven
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
-

Objectgegevens

Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
113 m²
Aantal slaapkamers
2
Terras
19 m²

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

276 230

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden