Vorige
Volgende

Grootse villa gelegen in een bosrijke en residentiële verkaveling op perceel van 2.610 m² te Lommel. De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 654 m². Op het gelijkvloers beschikt de villa over een gezellige woonkamer, ingerichte keuken, wasplaats, masterbedroom met aansluitend ingerichte badkamer, logeerkamer en kantoorruimte. Op de verdieping 4 mooie slaapkamers, 2 badkamers en een ruime hobbyruimte. Inpandige garage en aparte carport met achterliggende tuinberging. Prachtige binnentuin dewelke toegankelijk is vanuit alle ruimtes op het gelijkvloers.

Gelijkvloers:
Vanuit de riante en centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire betreden we deze majestueuze villa. De inkomhal biedt enerzijds toegang tot de leefruimtes in de linkervleugel en anderzijds tot de slaapruimtes in de rechtervleugel.
Het woongedeelte op parket is opgedeeld in een tv-hoek en een eetgedeelte met prachtig zicht op de binnentuin. Aanpalend aan de gezellige leefruimte bevindt zich de ingerichte keuken met ontbijthoek en alle inbouwapparatuur. Aansluitend is er een koele berging, een wasplaats met ingemaakte kasten, de inpandige garage en carport.
De rechtervleugel op het gelijkvloers biedt ruimte voor de masterbedroom met aansluitend volledig ingerichte badkamer (dubbele wastafel, ligbad met geïntegreerde douche en toilet), een logeerruimte (eveneens voorzien van douche en wastafel) en een ruim kantoor.

Verdieping:
Via een prachtige houten trap in de inkomhal komen we op de verdieping. De bovenverdieping is zoals het gelijkvloers opgedeeld in twee vleugels. Aan de rechterzijde treffen we 2 ruime slaapkamers met tussenliggende badkamer (douche, enkele wastafel en toilet). Aan de linkerzijde treffen we eveneens 2 slaapkamers met tussenliggende badkamer (dubbele wastafel en douche), een apart toilet en een gezellige en ruime hobbykamer voorzien van een kitchenette.
De linkervleugel is tevens toegankelijk via een vaste trap achter de keuken.

Bijzonderheden:
* Residentiële locatie
* Mechanische beveiliging rondom de woning
* Grondwaterput met automatische tuinsproei-installatie

Vg - Gdv - Gvkr – Wg - Vv
EPC 150 kWh/m²

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
1985
Renovatiejaar
1992
Perceelopp.
2610 m²
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
EPC waarde
150 kWh/m²
EPC nr
UC: 1994919

Objectgegevens

Perceelbreedte
44 m
Perceeldiepte
60 m
Gevelbreedte
19 m
Woonkamer
53 m²
Keuken
20 m²
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
3
Tuin
Ja
Riolering
Ja

Voorzieningen

Alarm
Ja

Garage en parking

Aantal garages
2

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 3 155
Geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 5 412

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Locatie

 

Gerelateerde panden

Winner van de Real Estate Awards 2017