Vorige
Volgende

Frituur Atomium is gekend als afhaalfrituur in heel de omgeving en heeft een 25 jarig bestaan op deze locatie en voorheen jarenlang op een nabij gelegen locatie, uitgebaat de dezelfde eigenaars. Sinds 1 januari 2018 hebben de huidige uitbaters de activiteit stopgezet.

Alle toestellen zijn zeer goed onderhouden en vernieuwd wanneer nodig. Van de friteuse zijn 2 ketels onlangs vernieuwd. De friteuse (Kiremko) is een van de betere merken op de markt. Door de kwaliteit van de hoogrendement friteuse kan u meer volume draaien zonder kwaliteit te verliezen. Achter de commerciële ruimte is er een keuken voorzien van gasvuur en wastafel met dubbele spoelbak.

Achter de frituur is er een tuin met garage die gebruikt kan worden voor stockage. Hier zijn 2 vrieskisten voorzien en een koelcel van 4 m².

Vooraan is er parkeerruimte voor 5 wagens. Verder is er de mogelijkheid om de naastgelegen woning bij aan te kopen, zodat u langs uw zaak kan wonen. Indien de frituur en de woning afzonderlijk verkocht worden zal de oprit gesplitst worden door een houten schutting (zie laatste foto).

De grond komt in aanmerking voor een één- of tweegezinswoning.

Bijzonderheden:
- HR bakwand friteuse Kiremko
- Automatische vetpomp
- 4 vrieskisten
- 3 microgolfovens
- 1 combi-micro
- 1 koelkast
- Kassaregister
- Keuken met 4 beks gasvuur
- 5 parkeerplaatsen
- Garage met koelcel

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 07/0531.

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
1996
Perceelopp.
260 m²
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Stedenbouwkundige vergunning
Neen
Rechterlijke beslissing
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen

Voorzieningen

Rolluiken
Ja
Buitenzonnewering
Ja

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 423

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Locatie

 

Gerelateerde panden

Winner van de Real Estate Awards 2017