Vorige
Volgende

Zorgeloos wonen of slim beleggen in hartje Geel? De erkende assistentiewoningen van residentie Ecodroom bieden u de ideale oplossing. Ecodroom maakt deel uit van Gheelodroom, een multifunctioneel stadsvernieuwingsproject dat een extra dimensie geeft aan Geel dat alom gekend is voor zijn minzame ambiance en gastvrijheid. Ecodroom is het resultaat van een Publiek-Private samenwerking met stad Geel.

Gelegen op enkele stappen van het stadhuis en het gezellige centrum van Geel vormt Ecodroom een gedroomde locatie om te wonen. Daarnaast kan u er winkelen en vinden publieke functies zoals de ondergrondse parking hier eveneens een plek. Het gebouw in de recentste hedendaagse architectuur zorgt dat het er modern en comfortabel wonen is. Geen betere ligging denkbaar vlak naast het stadhuis, het cultuurcentrum en de bibliotheek, alle winkels om de hoek, op minder dan 1 km van het station, ... De groene binnentuin speelt een unieke rol in de beleving. Een levendige plek waarin de traditie van de geheimzinnige Geelse centrumpaadjes in ere wordt gehouden.

De serviceflat is gericht op senioren en voorzien van 1 slaapkamer. Daar het om assistentiewoningen gaat, kan u als bewoner tevens genieten van een grote waaier aan diensten. (Uitbating en begeleiding door Assist)

Door de toenemende vergrijzing en het beperkte aanbod is een belegging in deze assistentiewoning een goede keuze.

De zorgwoning biedt u een woonkamer, open keuken (met inbouwtoestellen), ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer met toilet, wastafel en douche. De woonkamer en slaapkamer geven u toegang naar het zonneterras dat uitkomt op de binnentuin. Hier kan u heerlijk genieten van de rust. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte met cafetaria voor een drankje, een leuke babbel en ontspannende activiteiten. Naast al deze faciliteiten is er een noodoproepsysteem 24/24. De schoonmaak van de gemeenschappelijke delen. Warme maaltijden aan huis en de facultatieve diensten: schoonmaak van de appartementen, boodschappen, kapper aan huis, ...

Bijzonderheden:
- Zeer goede ligging
- Nieuwbouw
- Gelijkvloers met terras
- Ontspanningsruimte
- Huurgarantie € 600/mnd (tot 03/2019)

Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 135 kWh/m²

Technische details

Hoofdkenmerken

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
EPC waarde
135,97 kWh/m²
EPC nr
13008-G-2011/00040/EP17157/C001/D01/SD006
Overstromingsgevoeligheid
Effectief overstromingsgevoelig

Objectgegevens

Bewoonbare oppervlakte
61 m²
Woonkamer
18 m²
Keuken
13 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Terras
9 m²

Voorzieningen

Lift
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

225 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden