Ref: 04/9850

€ 549 900

 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

Residentie Academie - app A14


Residentie Academie :
Gelegen in het bloemenkwartier geniet men in Residentie Academie van de romantische zijde van Turnova, maar ook de artistieke elementen van de tegenoverliggende Academie komen hier naar boven. Met z’n 30 appartementen verspreid over 5 verdiepingen vindt iedereen z’n gading. Vanaf € 145.000 kunt u zich de trotse eigenaar noemen van een appartement in Residentie Academie. Enkele appartementen bezitten een heel groot terras, tot 130m² !

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen (optioneel), bergingen (optioneel) en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Op de gelijkvloerse verdieping van dit gebouw is er een handelspand gevestigd.

Appartement A14 :
Deze grote, prachtige penthouse is het grootste appartement van 169m² op de 5e verdieping. Het omvat een inkomhal met ruime berging en apart gastentoilet, grote leefruimte met een open keuken, 3 slaapkamers waarvan de master bedroom - inclusief dressing - gekoppeld aan een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, aparte douchekamer met lavabo en toilet. Het zeer grote ZW-terras van 130m² heeft een prachtig uitzicht. E-peil: <54

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 04/9850.

Technische details

Objectgegevens

Bewoonbare oppervlakte
169 m²
Aantal verdiepingen
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Terras
130 m²

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

549 900

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Foto galerij

Locatie

 

Gerelateerde panden