Vorige
Volgende

Deze woning is gelegen in een leuke woonwijk op een boogscheut van het centrum van Grobbendonk. De woning bevindt zich op een hoekperceel van 734 m² tussen de Kretbosstraat en Wilgenbos. De tuin bevindt zich rondom de woning, het grootste deel van deze tuin is zuidoost georiënteerd.

Gelijkvloers:
Via de inkomhal kom je in de leefruimte. Deze heeft een laminaatvloer en bestaat uit een zithoek met gaskachel en de eetruimte die uitzicht geeft op het terras. Naast de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze is volledig uitgerust met allerlei toestellen.
Indien gewenst zou er de mogelijkheid zijn om een open leefkeuken te creëren.
Het terras is toegankelijk vanuit de leefruimte en de keuken.
Verder zijn er drie slaapkamers op het gelijkvloers waarvan één slaapkamer wordt gebruikt als berging. Als vloerbekleding in de slaapkamers is er geopteerd voor linoleum.
Aan de nachthal is ook een uitgeruste badkamer en een apart toilet voorzien. In de badkamer is zeer recent nog een mooie inloopdouche geplaatst. Een handenwasser is hier eveneens aanwezig.
De garage is ook toegankelijk vanuit de nachthal. De garage biedt plaats voor één wagen en is voorzien van een automatische sectionaalpoort. Verder is er nog ruimte over voor opslag. Ook wordt deze ruimte gebruikt als wasruimte, de nodige aansluitingen zijn hiervoor aanwezig.

1ste verdieping:
Vanuit de garage is er de mogelijkheid om via een zoldertrap naar de 1ste verdieping te gaan. Momenteel is deze verdieping deels ingericht.
Indien gewenst kan deze zoldertrap vervangen worden door een vaste trap. Dit zou de mogelijkheid creëren om twee extra slaapkamers in te richten. De ruimte onder het dak biedt veel mogelijkheden!

Kelder:
Vanuit de keuken kan je naar de kelder. Deze heeft een oppervlakte van ca. 16 m².

De woning biedt verschillende interessante mogelijkheden naar renovatie toe: het creëren van een open leefkeuken , het inrichting van de 1ste verdieping en voorzien van vaste trap. Verder werd het plafond geïsoleerd na het opmaken van het EPC-attest (huidige attest zou dus bijgevolg beter zijn).

Bijzonderheden:
-Condenserende gasketel
-Automatische poort
-Zonneluifel
-Nieuwe inloopdouche
-Nieuwe zekeringskast in 2016
-Recent isolatie op plafond
-Convectoren, radiatoren
-Rolluiken

Documenten

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
1979
Perceelopp.
734 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
EPC waarde
456 kWh/m²
EPC nr
UC: 2015020400017287571
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
1979
Bewoonbare oppervlakte
153 m²
Perceeloppervlakte
734 m²
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Kelder
16 m²

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

289 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden