Vorige
Volgende

Dit uiterst commercieel gelegen handelspand bevindt zich in het commercieel hart van Lier. DE Antwerpsestraat. Met een vloeroppervlakte van ca. 558 m² bestaande uit een gelijkvloers van ca. 328 m², een eerste verdieping van ca. 76 m², tweede verdieping van ca. 30 m² en een bruikbare kelder van ca. 124 m², kunnen we hier spreken over een massa aan volume die naar hartenlust ingevuld kan worden.

Indeling handelsruimte:
Etalage en inkom aan de Antwerpsestraat met vooraan ontvangstruimte en achteraan de open ruimte die perfect dienst kan doen als winkel of bureel. Achteraan kan er door gebruik van een spiltrap naar de zwevende, open eerste verdieping gegaan worden om als aparte ruimte te gebruiken en toch in direct contact staat met de rest van dit pand.

Een vaste trap vooraan brengt ons tot de eerste verdieping.
Indeling eerste verdieping:
Een aparte ontspanningsruimte, eetruimte of stockage-ruimte kan hier ruim voorzien worden. Een keuken met kitchenette is ook hier reeds aanwezig.

Indeling tweede verdieping:
Onder het dak van het eerste deel van dit handelspand; bevindt zich nog een extra, vlot toegankelijke zolderruimte waar nog extra berging voorzien kan worden.

Indeling kelderverdieping:
De kelder van dit pand bestaat uit 2 units. Een aparte technische kelderruimte en een extra ruime (ca. 124 m²) kelderberging die achteraan via de parkeergarage vlot toegankelijk is voor leveranciers.

Dit pand is ideaal gelegen om als commercieel kantoor te gebruiken, of om als winkelpand van een zee van ruimte te kunnen genieten. Om direct te gebruiken, of om makkelijk te kunnen doorgroeien in de eigen handelsruimte.

Bijzonderheden:
- achteraan 4 parkeerplaatsen voorzien voor personeel in een privaat parkeercomplex (elk een waarde van +/- 25.000,- EUR (in de prijs inbegrepen).
- commerciële ligging
- kwalitatieve materialen
- industriële look
- zee van ruimte

Er kan ook gekozen worden voor overname van aandelen.

Technische details

Hoofdkenmerken

Perceelopp.
328 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Perceelbreedte
7 m
Perceeloppervlakte
328 m²
Gevelbreedte
7 m
Aantal verdiepingen
4

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

500 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden