Vorige
Volgende

DUURZAME NIEUWBOUWWONING

Deze moderne en duurzame nieuwbouwwoning ( E-peil 40 ) is gelegen in een rustige en doodlopende verkaveling aan de jachthaven van Turnhout. Vlak bij het centrum van Turnhout en toch groen gelegen aan het kanaal Antwerpen-Turnhout. Een perfecte combinatie van rustig wonen vlakbij het centrum.

Deze ruime halfopen ééngezinswoning ( 213 m² incl. zolder ) met privatieve tuin wordt gebouwd in de verkaveling Pitrus. Het perceel zelf is een mooie 280 m² groot. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 184 m². De woning wordt gebouwd volgens de geldende EPB normen en er werd geopteerd voor moderne en tijdloze architectuur.

Indeling HOB :
* gelijkvloers : de woning beschikt over een inkom met apart gastentoilet, een open leefruimte met veel lichtinval, eetkamer voorzien van keuken met eiland. De grote schuifraam in de leefruimte zorgt voor veel licht en open gevoel. Deze schuifraam verschaft toegang tot de privatieve tuin welke voorzien is van een groot terras.

Er is een aangebouwde garage met geautomatiseerde sectionaalpoort. Achteraan in de grote garage wordt een wasplaats voorzien met een deur naar de tuin. De leuke achterliggende tuin zal inzaai klaar gemaakt worden en mooi afgewerkt met een kwalitatief houten hekwerk van 1.8m.

* 1e verdieping : via de vaste trap komen we op de 1e verdieping waar zich 3 mooie slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche bevinden. Op de nachthal is een aparte toilet voorzien. Er een aparte technische ruimte voorzien.

* zolder : via de vaste trap komen we in de grote, open zolder terecht ( casco opgeleverd met technieken klaar - licht en elektriciteit ). Er zijn 2 veluxen voorzien in het dak ( 1 voorkant en 1 achterkant ).

De woning is voorzien van zonnepanelen ( incl in de prijs ) en vloerverwarming.
Een energiezuinige nieuwbouw woning met alle wooncomfort voor een duurzame investering op lange termijn.

Tijdens de volledige realisatie van deze nieuwbouwwoning kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de bouwheer en een transparante & open communicatie. Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid om het huis volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.

De woning wordt verkocht onder registratie & BTW. E-peil: <40

Plannen en lastenboek in te kijken op afspraak via nieuwbouw@hillewaere.be of 014/45.10.11

Lees meer Bekijk units

Units

Sorteer per: Verdieping Prijs Oppervlakte

Verdieping
Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
nr 11 3 213 m² Ja 112 m² Verkocht
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
nr 11 3 213 m² Ja 112 m² Verkocht
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
nr 11 3 213 m² Ja 112 m² Verkocht

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/4123.

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Locatie