Vorige
Volgende

Gunstig gelegen assistentiewoning in een recent woonzorgcentrum

Zorgeloos wonen of beleggen in het centrum van Tienen?

De site "De 2 Poorten" heeft een uitstekende ligging in een residentiële wijk van het stadscentrum, in de onmiddellijke nabijheid van winkels, openbaar vervoer en het Regionaal Ziekenhuis Tienen. De assistentiewoningen worden uitgebaat door Vulpia in het kader van een terbeschikkingstellingsovereenkomst.

De flat is gelegen op de 1° verdieping en men heeft er een mooi uitzicht op het plein. De flat is onderverdeeld in een leefruimte met open keuken, een badkamer en een slaapkamer. Ze is, net als de gemeenschappelijke ruimtes, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Iedere bewoner kan gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen. In het gebouw bevindt zich het kapsalon en het appartement met bureau van de conciërge. Er zijn tevens een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines en droogkasten, werkruimte, afvalberging, technische ruimte en parkeren zal bovengronds gebeuren. Beneden kan men terecht in de gezellige polyvalente ruimte, en mooie plazza met een geïntegreerde cafetaria, het bioscoopzaaltje en de wellnessruimte.

Relevante info voor beleggers:
Door de toenemende vergrijzing en het beperkte aanbod is een belegging in erkende assistentiewoningen een goede keuze. U kan genieten van een aantal fiscale voordelen zoals een vrijstelling van onroerende voorheffing indien u de assistentiewoning ter beschikking stelt van de uitbater om te verhuren.


E-peil 61

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 09/0384.

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2014
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
EPC waarde
99,46 kWh/m²
EPC nr
24107-G-2011/0220/EP05954/P418/D01/SD015
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
2014
Bewoonbare oppervlakte
52 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Voorzieningen

Lift
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

235 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden