Serviceflat te Ravels (Project Fransen)

Optie Te Koop - Klein Ravels 52 - 2.6, 2380 Ravels

Ref: 04/12084

€ 205 000

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

"Residentie Fransen", daar voel je je thuis... - flat 2.6

Zorgflat 2.6 - 91m²
Deze flat bevindt zich op de 2e verdieping en beschikt over een privatief terras.
De flat beschikt over een ruime leefruimte, eethoek met volledig ingerichte keuken, een aparte keuken berging, grote badkamer en zeer ruime slaapkamer. Alles rolstoel toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

In deze kleinschalige, nieuwe zorgresidentie is het heerlijk wonen en vertoeven. We bieden hier afgewerkte, volledig instapklare en erkende serviceflats te Ravels. Dit project is kleinschalig met zijn 17 flats zodat gezelligheid en thuisgevoel centraal staan. Elke flat heeft zijn eigen privatief terras. Door de uitstekende uitbating ( AWPRO ) worden alle noodzakelijke dagdagelijkse diensten zoals thuisverpleging, thuishulp, administratieve bijstand, maaltijden ... aangeboden. De gemeenschappelijke ruimte voorziet een gezellige living, eethoek met keuken. Op deze manier is dagelijks contact met medebewoners mogelijk voor een leuke babbel of gezellig tasje koffie.

Door de erkenning van de overheid genieten de kopers van een verlaagd BTW-tarief van 12% ( ipv 21% ) bij aankoop op de constructie. Bovendien bent u als eigenaar van een erkende serviceflat ook vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Prijzen vanaf EUR 199.005,00 ( exclusief BTW & aankoopkosten ).

Bel nu onze makelaar voor een afspraak om de flats te bezichtigen !

TOT BINNENKORT ! "Residentie Fransen - daar voel je je thuis"

nieuwbouw@hillewaere.be of bel ons nu op 014/49.03.03

Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Vv

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 04/12084.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 1 slaapkamer
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
75 m²
Aantal verdiepingen
2
Terras
9 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!