Vorige
Volgende

Via een knap aangelegde oprit bereikt men deze stijlvolle villa, met een bewoonbare oppervlakte van 229 m². De villa wordt omringd door een prachtig groene tuin en is gelegen op een perceel van 1ha7. Het private bos en de zwemvijver zijn ongetwijfeld dé blikvangers van de woning.

Indeling
Via de inkomhal, met apart toilet en bergruimte, bereikt men de ruime woonkamer. De leefruimte omvat onder meer een open haard en grote raampartijen, waardoor men een wijds uitzicht verwerft op de groene omgeving. Aansluitend bevindt zich de half-open leefkeuken, die ingericht werd met kwaliteitsvolle toestellen. Het grote schuifraam in de keuken biedt toegang tot het zonnig terras, die als het ware lijkt te drijven boven de aangelegde zwemvijver. Het zicht op de Groene Beukendreef maakt het plaatje af. Daarnaast omvat de gelijkvloerse verdieping een eerste ruimte, die ingericht kan worden als slaapkamer of bureauruimte, met aansluitend een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op deze etage is eveneens de inpandige garage terug te vinden. In de tuin bevindt zich een tweede, aparte garage.

De eerste verdieping omvat 4 ruime slaapkamers, waarvan één met terras, en 1 polyvalente ruimte die momenteel dienst doet als wasruimte. Verder omvat deze verdieping een apart toilet en een tweede badkamer met ligbad en dubbele wastafel.

Als je vanuit de keuken het bos intrekt kom je in de Groene Beukendreef. Op het einde van deze dreef kan je ofwel linksaf naar de Lindendreef of rechtsaf naar de Tamme Kastanjedreef

Kortom, de villa vormt een rustgevende witte parel binnen een groene oase.

EPC 231 kWh/m²

Vg - Wg - Gvkr - Gmo - Vv

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 08/3786.

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
1996
Perceelopp.
17129 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
EPC waarde
231 kWh/m²
EPC nr
20190517-0002160826-res-1
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
1996
Bewoonbare oppervlakte
229 m²
Perceeloppervlakte
17129 m²
Woonkamer
39 m²
Keuken
21 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
3

Garage en parking

Aantal garages
1

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 520

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

874 900

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden