Vorige
Volgende

De villa is gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat op een perceel van 1.400 m². Deze beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau, een grote woonkamer, een open keuken met aansluitend een veranda en een mooi aangelegde, zuid-west georiënteerde tuin.

Indeling:
Via de centrale inkomhal betreden we de woning met links een bureauruimte en een apart toilet. Rechts in de inkomhal bevindt er zich een wasruimte die verder toegang verleent tot de inpandige garage. Laatstgenoemde verleent plaats aan 2 wagens en is uitgerust met een sectionaalpoort.
Op het gelijkvloers treffen we overigens een grote woonkamer, die toegang verleent tot de tuin. Eveneens geven de open keuken en veranda met grote glaspartijen een prachtig zicht op de tuin.
Het hele gelijkvloers is afgewerkt op tegelvloer, buiten de bureauruimte, deze is afgewerkt op parket.

Eerste verdieping:
Via de trappenhal is er toegang verstrekt tot de 4 slaapkamers, waarbij de grootste slaapkamer van een aangrenzende dressing met ingemaakte kasten en badkamer is voorzien. Deze beschikt over een jacuzzi, een douchecabine, een toilet en een dubbele wastafel. De andere badkamer is uitgerust met een douchecabine, een toilet en een enkele wastafel. Verder is er nog een kleine bergruimte. De verdieping is afgewerkt op laminaat, buiten de 2 badkamers die afgewerkt zijn op tegel.

De fraaie tuin is op het zuid-westen georiënteerd en beschikt over 2 terrassen. Het ene terras situeert zich dieper in de tuin en het andere terras is gelegen aan de woning zelf, ideaal voor de avondzon. Dit laatste is voorzien van een grote zonneluifel en een terrasverwarmer. Verder is er nog een tuinhuis en een fontein met aansluiting te vinden. De tuin is eveneens te bereiken langs beide kanten van de woning via poortjes en is volledig omheind.

Bijzonderheden:
- Vloerverwarming
- Alarm
- Plafond op 2,80 m hoogte
- Gashaard
- Centraal boxensysteem
- Vliegenhorren
- Kruipruimte
- Doodlopende straat
- Tuinberegening

EPC 228 kWh/m²
Vg - Wug - Gmo - Gvkr - Vv

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
1998
Perceelopp.
1402 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
EPC waarde
228 kWh/m²
EPC nr
UC: 2148405
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
1998
Bewoonbare oppervlakte
289 m²
Perceeloppervlakte
1402 m²
Woonkamer
61 m²
Keuken
12 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Tuin
Ja

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 616

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

599 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden