Vorige
Volgende

Unieke Penthouse (190 m²) volledig nieuw afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen en een ongelofelijk oog voor detail, in het Pakhuis van Project Kanaal. Incl. ruim terras (56 m²) met zicht op het kanaal en 2 parkings en een berging, gemakkelijke te bereiken via de lift.

Dit uiterst luxueuze appartement ligt op de Kanaalsite van Axel Vervoordt. Gelegen in het nieuwe deel van de pakhuizen binnen deze historische site, met unieke architectuur ! De doelstelling van het Kanaalproject is een pure en menselijke architectuur met respect voor het historische karakter van de site en voor de wensen van zijn toekomstige bewoners. De Kanaalsite omvat een honderdtal appartementen waarvan niet één gelijk is. Elke kamer heeft zijn eigen identiteit.Dit doel werd bereikt door het Masterplan te laten ontwikkelen door een team van verschillende architecten om zo te komen tot een garantie van authenticiteit en diversiteit.

Indeling penthouse:
Via de strakke inkomhal met vestiaire en gastentoilet komen we aan de éne kant tot de woonkamer en aan de andere kant tot een eerste suite. De woonkamer kan op verschillende manieren ingedeeld worden met meerdere zithoeken. Deze ruimte wordt begrensd door een houten wand, met hierin vele ingemaakte kasten alsook de minimalistisch verdoken hyper geëquipeerde keuken, volledig in inox afgewerkt. De woonkamer met plafondhoogte van 6.5m en grote ramen, brengt ons tot het balkon rondom het appartement en het terras (ca. 25 m²). Het warme hout contrasteert mooi met de strak gepolierde betonvloeren.
Op deze verdieping vinden we de eerste suite met ingemaakte kasten in de houten wand en toegang tot het balkon. Aansluitend de badkamer in mortex met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

In het houten volume van de woonkamer, zit de trap verscholen. Deze brengt ons tot de bovenverdieping van deze penthouse, met hier een eerste ruimte, te gebruiken als aparte zit/Tv-hoek of bureau met zicht over de gehele loft. Verder op deze verdieping de 2e Suite met kleine dressing en badkamer met dubbele wastafel douche, ligbad en toilet.

Bijzonderheden:
- Het dorp in de stad werd om en rond, volledig voorzien van veel beplanting. Dit alles werd organisch aangelegd o.a. van Michel Desvigne.
- De geadverteerde prijs is incl. 2 parkeerplaatsen en berging
- Hoge plafonds
- Vloer beneden gietvloer,boven massieve Limba, traditioneel gekleurd,in badkamers avorio San Sebastian,ook als tabletten
- Keuken op maat geschuurde inox, wachtleidingen voor keukeneiland in grote ruimte
- Muurafwerking: overal unilith dunpleister op kalkbasis
- Fronten kasten en binnendeuren in massieve Limba, traditioneel aangekleurd
- Kranen: Vola speciale uitvoering black chrome
- Keukentoestellen Gaggenau professioneel
- Electrische schakelmateriaal Lithoss donker metaal
- Basisdomotica en dimming
- Systeem D ventilatiesysteem
- Vloerverwarming met gasketel en boiler.
- Elektrische buitenzonnewering

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2019
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
Beschermd
www.onroerenderfgoed.be

Objectgegevens

Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
190 m²
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
3
Kelder
15 m²
Terras
56 m²

Garage en parking

Aantal garages
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

1 500 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden