Vorige
Volgende

Unieke Penthouse (190 m²) volledig nieuw afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen en een ongelofelijk oog voor detail, in het Pakhuis van Project Kanaal. Incl. ruim terras (56 m²) met zicht op het kanaal en 2 parkings en een berging, gemakkelijke te bereiken via de lift.

Dit uiterst luxueuze appartement ligt op de Kanaalsite van Axel Vervoordt. Gelegen in het nieuwe deel van de pakhuizen binnen deze historische site, met unieke architectuur ! De doelstelling van het Kanaalproject is een pure en menselijke architectuur met respect voor het historische karakter van de site en voor de wensen van zijn toekomstige bewoners. De Kanaalsite omvat een honderdtal appartementen waarvan niet één gelijk is. Elke kamer heeft zijn eigen identiteit.Dit doel werd bereikt door het Masterplan te laten ontwikkelen door een team van verschillende architecten om zo te komen tot een garantie van authenticiteit en diversiteit.

Indeling penthouse:
Via de strakke inkomhal met vestiaire en gastentoilet komen we aan de éne kant tot de woonkamer en aan de andere kant tot een eerste suite. De woonkamer kan op verschillende manieren ingedeeld worden met meerdere zithoeken. Deze ruimte wordt begrensd door een houten wand, met hierin vele ingemaakte kasten alsook de minimalistisch verdoken hyper geëquipeerde keuken, volledig in inox afgewerkt. De woonkamer met plafondhoogte van 6.5m en grote ramen, brengt ons tot het balkon rondom het appartement en het terras (ca. 25 m²). Het warme hout contrasteert mooi met de strak gepolierde betonvloeren.
Op deze verdieping vinden we de eerste suite met ingemaakte kasten in de houten wand en toegang tot het balkon. Aansluitend de badkamer in mortex met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

In het houten volume van de woonkamer, zit de trap verscholen. Deze brengt ons tot de bovenverdieping van deze penthouse, met hier een eerste ruimte, te gebruiken als aparte zit/Tv-hoek of bureau met zicht over de gehele loft. Verder op deze verdieping de 2e Suite met kleine dressing en badkamer met dubbele wastafel douche, ligbad en toilet.

Bijzonderheden:
- Het dorp in de stad werd om en rond, volledig voorzien van veel beplanting. Dit alles werd organisch aangelegd o.a. van Michel Desvigne.
- De geadverteerde prijs is incl. 2 parkeerplaatsen en berging
- Hoge plafonds
- Vloer beneden gietvloer,boven massieve Limba, traditioneel gekleurd,in badkamers avorio San Sebastian,ook als tabletten
- Keuken op maat geschuurde inox, wachtleidingen voor keukeneiland in grote ruimte
- Muurafwerking: overal unilith dunpleister op kalkbasis
- Fronten kasten en binnendeuren in massieve Limba, traditioneel aangekleurd
- Kranen: Vola speciale uitvoering black chrome
- Keukentoestellen Gaggenau professioneel
- Electrische schakelmateriaal Lithoss donker metaal
- Basisdomotica en dimming
- Systeem D ventilatiesysteem
- Vloerverwarming met gasketel en boiler.
- Elektrische buitenzonnewering

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
190 m²
Aantal toiletten
3
Kelder
15 m²
Terras
56 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
Beschermd
www.onroerenderfgoed.be

Garage en parking

Aantal garages
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!