Vorige
Volgende

Nieuw afgewerkt appartement/Loft (84m²), in gebouw Escher van Project Kanaal. Incl. parking, gemakkelijke te bereiken via de lift.
Trendy appartement op de Kanaalsite van Axel Vervoordt. Een van de nieuwbouw gebouwen binnen deze historische site, met unieke architectuur !

Indeling:
Via inkomhal met gastentoilet en vestiaire met hierachter de berging, komen we tot de leefruimte met open keuken, voorzien van alle toestellen. De grote ramen kunnen open voorzien van balustrade. Hierdoor kan je optimaal genieten van de buitenruimte voorzien van groen in de organische aangelegde binnentuin.

De aparte slaapkamer bereiken we via de hal en is voorzien van ingemaakte kast, hiernaast de douchekamer met douche, toilet en ingemaakte kast.

Bijzonderheden:
- Het dorp in de stad werd om en rond, volledig voorzien van veel beplanting. Alles werd organisch aangelegd.
- Vloerverwarming
- Hoge plafonds
- Parkeerplaatsen zijn eventueel bij te huren.
- EPB in opmaak

Technische details

Hoofdkenmerken

Beschikbaar vanaf
In overleg
Bouwjaar
2019
Overstromingsgevoeligheid
Geen
Beschermd
www.onroerenderfgoed.be

Objectgegevens

Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
84 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Garage en parking

Aantal garages
1
mijnhuurprofiel.be

Het vinden van het geschikte huurpand is vaak een proces van lange adem. Bij Hillewaere Vastgoed willen we deze zoektocht daarom zo aangenaam mogelijk maken. We werken hiervoor samen met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst.

Voordeel van een huurprofiel

Plan een bezoek of vraag meer informatie

Locatie

 

Gerelateerde panden

Contacteer ons

Helaas kunnen wij u op dit moment niet persoonlijk ontvangen voor een rondleiding in deze woning. Heeft u interesse om dit pand te bezoeken van zodra de situatie ons dit opnieuw toelaat? Registreer u dan alvast hieronder, en kom op onze "Hillewaere Stand-by lijst". Onze makelaar neemt contact met u op om de afspraak in te plannen wanneer dit weer toegestaan is en op een veilige manier kan plaatsvinden.